Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, értem már. Szóval a szóhasználaton pörögsz, aminek valószínűleg az az oka, hogy a te közegedben más jelentéssel mennek ezek...
Tata az nálunk simán a nagypapa szinonimája. Az már más kérdés, hogy ki milyen környezetben szocializálódott és ott hogyan használták...Nálad nyilvánvalóan szidás...
Az, hogy 42 évesen mit veszel magadra az meg a te problémád... Tudtommal nem ezt emlegettem.
Mi koze van a nagyszulo kornak ahhoz, hogy milyen mint munkaero???
A kormegjelölésem pontatlan volt. Az a lényeg, hogy nyugdíj széléről, vagy már benne lévő idős embereket kell levadászni mert munka van, csak hozzáértő megfelelő kompetenciákkal rendelkező személyt nem lehet találni mert nincs... Nincs adott témában fiatal munkaerő, de az öregekből is kevés van... Az emberek felkutatása meg idő...az idő meg pénz... és abból meg kevés van.Szubjektív véleményem amit eddig én láttam:
Ezek az emberek pedig kicsit már lassabbak, rugalmatlanabbak és még tudnék írni egy rakás dolog ami miatt nem egy életbiztosítás az alkalmazásuk. Nem valószínű, hogy bírják a tempót már...ha határidőre le kell tenni valamit...
Persze vágom én, hogy itt a fórumon ezt is remekül tudják páran cáfolni, mert ismernek valakit aki 92 éves(hogy egy költői túlzással éljek) és egy céget visz a hátán akkora géniusz... a valóságban azért ez nem így működik... de lehet álomvilágban élni...Szerk.:
(#3978) azbest: Pontosan erről van szó. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest