- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért tűntek el a buta tévék?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, értem már. Szóval a szóhasználaton pörögsz, aminek valószínűleg az az oka, hogy a te közegedben más jelentéssel mennek ezek...
Tata az nálunk simán a nagypapa szinonimája. Az már más kérdés, hogy ki milyen környezetben szocializálódott és ott hogyan használták...Nálad nyilvánvalóan szidás...
Az, hogy 42 évesen mit veszel magadra az meg a te problémád... Tudtommal nem ezt emlegettem.
Mi koze van a nagyszulo kornak ahhoz, hogy milyen mint munkaero???
A kormegjelölésem pontatlan volt. Az a lényeg, hogy nyugdíj széléről, vagy már benne lévő idős embereket kell levadászni mert munka van, csak hozzáértő megfelelő kompetenciákkal rendelkező személyt nem lehet találni mert nincs... Nincs adott témában fiatal munkaerő, de az öregekből is kevés van... Az emberek felkutatása meg idő...az idő meg pénz... és abból meg kevés van.Szubjektív véleményem amit eddig én láttam:
Ezek az emberek pedig kicsit már lassabbak, rugalmatlanabbak és még tudnék írni egy rakás dolog ami miatt nem egy életbiztosítás az alkalmazásuk. Nem valószínű, hogy bírják a tempót már...ha határidőre le kell tenni valamit...
Persze vágom én, hogy itt a fórumon ezt is remekül tudják páran cáfolni, mert ismernek valakit aki 92 éves(hogy egy költői túlzással éljek) és egy céget visz a hátán akkora géniusz... a valóságban azért ez nem így működik... de lehet álomvilágban élni...Szerk.:
(#3978) azbest: Pontosan erről van szó. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest