- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
boorit
csendes tag
Hello!
Fejlesztőként dolgozom, senior poziban. Jelenleg ~1,5M a bruttóm, folyamatban van néhány interjúm. Az új helyeken 2M-t mondtam bérigénynek, kb fele-fele arányban mondták, hogy oké, vagy hogy ez túl van a kereten.
Közben néztem néhány remote munkát is, ami contractorként menne. Szerintetek mi az a bér, aminél érdemes bevállalni egy ilyen munkát? Tudom, hogy sok mindentől függ, de fogalmam sincs milyen bérigényt mondjak egy ilyen munkára.Az én fizum jelenleg ~45K EUR, úgy néz ki van olyan cég, ahol kaphatok 60K-t. Az nem tiszta, hogy egy éves bér mit jelent contractori pozinál. Pl 100K azt jelenti, hogy ha végigdolgozom az évet, 0 szabadsággal, akkor 100K, és akkor ez inkább olyan 88-92K-t jelent (4-6 hét kieséssel számolva)? nekem valahol 90K körül lenne az a szint, ahol bevállalnám a nagyobb bizonytalanságot, de nem tudom, hogy akkor ez 90K expected, vagy inkább 100K, ha beleszámolom a szabit/táppénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest