Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tboy93

nagyúr

válasz Dinter #38226 üzenetére

"Nincs olyan kolléga, aki nehéz eset lenne, mindenkivel jóban vagyok."

Hasonló szitun mentem át én is az elmúlt 1.5 évben. Senior dev -> team lead / vez fejl. (nevezzük aminek akarjuk ilyen kis cégnél)

Tudod, én is mindenkivel jóban voltam. ;] Aztán ez szépen lassan gyorsan meg tud változni, amint más lesz a felelősségi köröd és netalántán számon kell kérned a kollégákat. A 1.5 év alatt én azért összerúgtam a port néhány sráccal, akik nehezen tudták megemészteni a dolgot, hogy spanolásból átmentünk egyfajta főnök-beosztott viszonyba. Először a közös kávézások szűnnek meg, aztán majd más is. Megszokod, én is megszoktam, de azért fura volt :) A ppl management meg az ember hátára egy púp legtöbbször, a szerepkört élvezem a szakmai része miatt, de amikor az évben ötödször kell leülni Pistikével hogy ne tartson már 2 órás ebédszüneteket ha 3 napja ül már egy 4 órás feladaton, az már kellemetlen.

Mindezek ellenére én újra meglépném, mert mióta ebben a szerepkörben vagyok azóta érzem úgy hogy komolyan vesznek a vezetésben is, meghallják a hangom és megfogadják a tanácsaim egy részét is.

Új hozzászólás Aktív témák