- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Szerintem meg akkor érdemesebb váltani amikor eljön a 'de hát most kapott rendkívüli béremelést, minek emeljünk?' témája. Főleg ha valaki amúgy nincs rosszban a jelenlegi munkájával.
Alaposan bele lehet tenyerelni a kaktuszba egy új hely esetén. Plusz egy - szerintem - jó főnöknek nyíltan kellene kommunikálnia és lehetne is vele nyíltan kommunikálni visszafelé is. Ha nem ér célt a szép szó...vagy csak a hitegetés megy hónapokig, akkor az más helyzet.
Nekem nemrég volt hasonló esetem. Volt offer másik cégtől, amúgy érdekelt a meló..de volt valami fura érzésem. Nem tudtam megmagyarázni micsoda. Nem volt olyan egyértelmű 'ez kell nekem' érzés mint az eddigi váltásaimnál. Közöltem a jelenlegi főnökkel, hogy ez van....mennék. Vagyis megyek. Ez délután történt. Kért időt másnapig. Délelőtt már hívott az ajánlatukkal...
Végül maradtam. Utólag derült ki, hogy több szempontból is jól döntöttem. Egy ismerős haverját vették fel, azóta szegény úszik az árral. Néha sajnos szemben is. Nem feltétlen mindig a több pénz lesz a nyerő megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest