- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Csináltam egy kis keresést, a legjobb Entrepreneurship kurzusokra is sok helyen MBA kurzusokat ajánlanak, és azoknak van is erre szakosodott specializációja. Természetesen nem magyar egyetemekről beszélek. De amiken én végigmegyek, nem feltétlenül egyeznek az MBA képzéssel.
Persze azt látom, hogy sok olyan téma van, ami csak akkor lehet hasznos, amikor valaki nagy céget irányít, nem pedig egyedül kezd egy start-upot, de például ez a Business Strategy kurzus is adott néhány olyan gondolatot, ötletet a kezdéshez, ami miatt már megérte a rászánt időt. Árban nem is volt ez kérdés.
Aztán ki tudja, lehet egyszer az enyém is akkora céggé növekszik, ahol már azok a témák is előjönnek.
Vagy később váltok egy olyan helyre. De amit én magam nem is használok, legalább jobban megértem, mi van a fejem felett a jelenlegi munkahelyemen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 8000!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- Xiaomi 15 Ultra 16/512 Fekete-Ezüst + kiegészítők
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy később váltok egy olyan helyre. De amit én magam nem is használok, legalább jobban megértem, mi van a fejem felett a jelenlegi munkahelyemen is.