Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• developer007

újonc

válasz developer007 #30119 üzenetére

jövök egy ápdéttel: 27 éves lettem. :DDD

nagyjából egy hónapja megkerestek LinkedIn-en. Egy kvázi outsourcing cég, de nem projekt munkára, hanem egy stabil német partnerüknek keresnek fejlesztőket .net, kubernetes, (private)cloud munkára (a magyar cég alkalmazna).

Elég jó match-nek tűnt elsőre is, és már az első üzenetben volt bérsáv: 1.6-2M
    Alapvetően senior fejlesztőket keresnek, én mediorként definiáltam magam (és a cv-m sem sugall mást, 3 év tapasztalattal), így kiegyeztünk a sáv aljában (ami így is a jelenlegi+80% :U ).
    Volt pár kör interjú, még végleges visszajelzés nincs, de szerintem kifejezetten jól ment: az utolsó körben a (német) partner cég CEO-jával beszélgettünk jó hangulatban majdnem egy órát (angolul).

A mindset, munkakörnyezet, munkaszervezés abszolút emberközpontúnak tűnik, flat structure, nem hierarchikus, önszerveződő csapatok stb. Nem bullshitnek tűnt, az ember rendesen elmondta a tapasztalt problémákat is, meg azt is hogy hogy oldották fel őket..

Mivel még van pár nap a visszajelzésre, elmentem ezzel a management-hez, hogy tudom hogy december környékén lenne bértárgyalás, de jelen feltételek között esélytelen hogy maradjak, szóval találjanak ki valamit, ha meg szeretnének tartani.
    Külön izgalmas, hogy pont bővülés előtt áll a cég, nő az ügyfélkör, nincs sok (velem együtt összesen 2-3) tapasztalt fejlesztő ezen a terméken, szóval úgy érzem nekik elég rossz stratégiai döntés lenne elengedni engem.. nekem sincs semmi gondom a mostani hellyel, nem is jelentkezgettem semerre, amíg nem jött ez a megkeresés. Full rugalmas, nyugis, általában jól tervezhető, értelmes kollégák, ésszerű folyamatok.

Most itt a hétvége aludni rá párat, jelenleg nem igazán tudom számszerűsíteni, mennyiért maradnék.

Új hozzászólás Aktív témák