Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Webfejlesztésben (frontend leginkább) van még “jó” pénz?
Egyre többektől hallom, hogy alkalmazottként egy multinál már nem nagy biznisz, fizetések jóval egy javás stb alatt maradnak.
Plusz rengeteg gyorstalpalós ömlik a piacra, akik számosságuk miatt nyilván lefele húzzák a bérsávot.Vagy csak én ismerősi körömben nem akasztanak nagyobb lóvékat a webesek? Természetesen aki vállalkozásban csinálja annak szebb pénz csurran cseppen, de ők főleg kiegészítésként tolják, és alkalmi az egész.
Kieg: járok ügyvédhez:
Egy óra 30.000Ft (beszélgetés), egy nyomtatvány kitöltése és beadása 200.000Ft (1 ora munka annak aki ért hozzá)(semmi extra, vállalkozással kapcsolatos sablon ügyek, pest megye)
Szakorvosi vizitek néha: 30.000Ft/alkalom, ált 10 percig vagyok bent, különösebb előrelépés nélkül.
Pályát tévesztettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Apple iPhone 17 - alap
- Foxpost
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest