Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Strezi #23276 üzenetére
Nekem még semelyik egyetemről kikerült kollégával sem volt az a tapasztalatom, hogy milyen jó alapokat adott neki az egyetem.
Sokkal jellemzőbb az az érzés, hogy inkább tanulta volna a valóságot :/
Ha megkérdeznek az egyetemről, hogy mit ajánlok és miért, én azt szoktam mondani, hogy oda kell menni, ami mellett van idő projektezni és tanulni iparági dolgokat. Hogy ez kinek melyik egyetemet jelenti az persze képességektől függően változó lehet, de ha erre nincsen időd mellette, akkor óriási időpazarlás és a végére nem fogsz sehol sem tartani.
A BME pedig szerintem sok tekintetben félreértett dolog, amire ők meg direkt rá is játszanak, de ez egy másik téma, amiről megint nagyon hosszan lehetne írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest