Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
válasz
freaghill
üzenetére
Alapvetően a gond itthon - szerintem - hogy a munkáltatók nagy része nem tudja 1-1 adott képzés valójában milyen tudáshoz juttat. Ebből következően a legelképesztőbb munkákhoz megdöbbentő képzettséget várnak el, sokszor olyan párosításban aminek nincs is értelme. Ugyanakkor a BSc-BA képzések egy része fantomképzés, annak idején szertár-büfének hívták az ilyet. Manapság ahhoz hogy jó fizetésed legyen itthon (ami szerintem a 200e nettótól indul), a kétkezi szakma a legjobb választás. Érdekes módon eddig akárkivel beszéltem mind hónapokra be volt táblázva. A CNC-s fut most nagyon jól.
Ha főiskola/egyetem mellett döntesz, akkor érdemes egy témára szakosodni, azt csinálni mellette és a diplomát ehhez "hozzá szerezni". Így lesz gyakorlatod benne, és a munkáltató is örvendeztet, hogy van papírod is róla. Egy angol közép, vagy felsőfokú sokat javíthat ez esélyeiden.
Én így látom, majd az okosabbak kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest