Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Apple MacBook
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
válasz
freaghill
üzenetére
Alapvetően a gond itthon - szerintem - hogy a munkáltatók nagy része nem tudja 1-1 adott képzés valójában milyen tudáshoz juttat. Ebből következően a legelképesztőbb munkákhoz megdöbbentő képzettséget várnak el, sokszor olyan párosításban aminek nincs is értelme. Ugyanakkor a BSc-BA képzések egy része fantomképzés, annak idején szertár-büfének hívták az ilyet. Manapság ahhoz hogy jó fizetésed legyen itthon (ami szerintem a 200e nettótól indul), a kétkezi szakma a legjobb választás. Érdekes módon eddig akárkivel beszéltem mind hónapokra be volt táblázva. A CNC-s fut most nagyon jól.
Ha főiskola/egyetem mellett döntesz, akkor érdemes egy témára szakosodni, azt csinálni mellette és a diplomát ehhez "hozzá szerezni". Így lesz gyakorlatod benne, és a munkáltató is örvendeztet, hogy van papírod is róla. Egy angol közép, vagy felsőfokú sokat javíthat ez esélyeiden.
Én így látom, majd az okosabbak kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest