Hirdetés
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Úr
tag
válasz
szabi325
üzenetére
Mihez kéne kinti kapcsolat? Én senkit nem ismertem itt, és lazán találtam munkát. Jelentkezz hirdetésekre, és akkor máris lesz néhány jó "kinti kapcsolatod": a közvetítők. Tőlük lehet kérdezni, ők meg is dolgoznak a pénzükért (amit egyébként nem te fizetsz, hanem a leendő munkaadó), az átlag magyar HR-essel ellentétben.
A mi cégünk például másfél éve keres két fő .net fejlesztőt. Az egyik pozíciót betöltöttem én, a másik meg kemény 4 hónapig volt betöltve. Aztán kírúgták a fickót, mert semmit nem tudott megoldani. Egyszerűen nincs alkalmas ember, mivel itt mindenki Java-s, aki az egyetemről / HTL-ről kikerül. Aki alkalmas lenne, annak meg már van munkája.
Az elinduláshoz kell kb. 2000 euró, kaucióra meg az első havi kajára.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest