Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
válasz
Honkydoo #122 üzenetére
A Maurot én is csak ajánlani tudom, hihetetlen jó hely, nagyon illedelmes pincérekkel, s ami a leglényegesebb, talán tényleg az ország egyik legjobb pizzájával! És akkor a különleges, olasz desszerteket nem is említem...
Aki Zamárdiban jár, mindenképpen próbálja ki! Megéri! -
jookomak
őstag
válasz
Honkydoo #122 üzenetére
az a pizzéria nem a környék legjobb pizzériája. az ország egyik legjobb pizzériája.
ha már rátaláltam a totyikra, akkor írok egy párat.
talán mondhatom, hogy a kedvenc helyem a pater marcus belga apátsági söröző és étterem [link]. rengeteg finom belga sör, és a kajájuk is nagyon jó. tudom ajánlani a vaddisznót, és a báránycsülköt. sörök drágának tűnhetnek elsőre (másodikra meg télleg azok) viszont ilyen sehol máshol nincs.kaltenberg étterem [link] szintén jó hely, egyedülálló házi sörük van, vasárnap féláron van a kaja.
aki igazi marha steaket akar enni, annak pedig ez: [link]. na ez rémesen drága, de télleg elsőosztályú hely.
úgy vagyok az éttermekkel, hogy viszonylag ritkán járok, de akkor szeretek jót enni, és nem szokott zavarni az ár, csak kapjam meg a megfelelő dolgokat érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest