- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Feca6
csendes tag
Sziasztok, még új vagyok erre. Őszintén szólva nagyon megtetszett ez a g3s/t, de még lenne egy pár kérdésem, gondolom ide feltehetem
először is honnan lenne érdemes rendelni? A minidealről is a tmallboxról már sok jót hallottam, hátrányok, más oldalak? 2. A vám milyen gyakran fogja meg? Vagy ez az oldaltól függ? Esetleg melyik küldi kissebb értékkel címezve, h kikerülje, vagy milyen praktikák vannak erre? 3. Gondolom sima sim való bele, szóljatok ha mégsem
és ezek működnek rendesen(a balatoni le-fel kapcsolódáson kívül a amit előttem írtak) vodás, esetleg egyéb itthoni hálókon? Már inkább nem számoznám tovább
ezek lehet már csak nekem fontosak... Szóval az androidot (még) annyira nem ismerem, a java támogatás mitől függ? Miben korlátoz, h ezen nincs? Gondolom itt nem úgy megy mint pc-n, h felrakom és megy, mmint ilyenről még nem hallottam
utolsó a szín
sok beállított képen lehet látni egy ilyen acélszürke változatot, az a szürke lenne? Vagy csak a fémnek máshogy fotózták? Saját képeken jobban látszik? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Robot fűnyírók
- Jövedelem
- Renault, Dacia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest