- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
klarkzone
tag
válasz
ébrenjáró #3161 üzenetére
ROM csere, kernel csere. Nekem a 3.4.5 kernel van fent a cappa féle pucolt rommal. A "hirtelen duplájára nőtt az üzemidőm" ha ezt meduplázza bármi is akkor szólj, mindenki máshogy, másra használja a telefonját, most csak találgatok, de lehet pl, hogy az a TD-s ROM máshogy használja a processzort, vagy a wifi-t, fogalmam sincs, mióta nappal wifin vagy mobiladaton vagyok nekem is max 3 napig bírja a teló.
Más: 2G-n és EDGE adatkapcsolaton tényleg tovább tart az üzemidő, viszont az okos rádiókapcsolat a GravityBox-ban nekem nem jött be, inkább használok Phone Scheduler-t meg a GravityBox parancsikonjait hálózatváltásra, az alkalmazásokat pedig nagyon szépen le lehet korlátozni, hogy ne forgalmazzanak a háttérben, jóformán csak a Gmail, a címtár és a Viber szinkronizál, a Play, az alkalmazásadatok, a különféle reklámok az ingyenes appoknál, vagy az alkalmazásokon belüli visszajelzések, mind ki vannak irtva. Fogtam szépen és egyesével végigmentem az összes alkalmazásom összes beállításán. Ha valaki nem figyel, és telepítget mindeféle alkalmazást a play-ről, és aztán alig használja, annak nagyon hamar meg lesz zabálva az adatkerete, főleg ha úgy felejti még éjszakára is. Úgy 10 nap alatt most tartok 6MB-nál, és úgy kb. 20 órát voltam mobil adatkapcsolaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest