- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Golden9 #21099 üzenetére
Ha valaki belép, hogy rákattintson az miben másabb attól, hogy valaki belép hogy beírja a köszi-t... ha csak a "milyen új hsz jött" kattintásra gondolsz, akkor kb megértem...
De ha már itt járunk akkor a "neki válaszolok" rendszert is reformálni kéne, mert most:
-vagy a szabályzat kérésének megfelelően egybe irogatok több választ, csak szövegformázással jelölve a címzettjét, ha hosszabb idő után térek vissza, és voltak témák amire reagálnék, és ezt az "Akinek válaszoltak" keresési opció ezt nem nyeli be;
-vagy a szabályzat kérése ellenében 2-5-8 külön választ írok 5 percen belül, amit már kezel az Akinek válaszoltak kereső, de aláírással és hsz szövegdobozzal kombózva elfoglalom a topik görgőzendő nagy %-át és statpadolom a hozzászólás statisztikákat, ami a profilnézetben látszódik. -
törölt tag
Csak egy ötlet, mert én is sokszor futok bele, hogy csak offba annyit szólok hozzá, hogy köszi.
Nem lehet egy Köszi vagy Megköszönte gomb / felirat vagy mini Like gomb, hogy lehessen jelezni hasznos volt a hsz?
Ettől függetlenül esetleg még egy +1 gomb, hogy mások is jelezzék ugyanez a probléma és nem csak egy felhasználót érdekel a megoldás? -
DS39
nagyúr
kérdés:
milyen domainhez tárolja valójában a rendszer most a bejelentkezési sütiket, és a sütielfogadó sütiket?már a megújított login-megoldás után tesztképpen töröltem a lapcsalád minden oldalához tartozó sütiket (Firefox-Windows), de mégsem kellett újra bejelentkeznem vagy elfogadni a sütiket.
-
ceia
őstag
válasz
Intruder2k5 #21090 üzenetére
Ma átvette. Holy cow! Egy kicsit ideges vagyok mostanában
-
ceia
őstag
válasz
Intruder2k5 #21090 üzenetére
Oké, köszönöm! Egyelőre még megvárom a holnapot, hátha tényleg átveszi végre. Eddig csupa pozitívja van, és elég sok, hátha tényleg csak nem volt rá ideje. Végül is a hétfő még csak a harmadik munkanap volt, csak közben ott volt a hétvége, a szombati ünneppel, akkor nem volt posta.
-
-
ceia
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, problémám adódott egy hirdetésre jelentkezett "vásárlóval". Húzza az átvételt, szerintem nem akarja átvenni a csomagot. Utánvétre küldtem el neki, ahogy privátban megbeszéltük. Legutóbb azt írta, ma fogja átvenni, de hiába érdeklődtem, ma még csak vissza sem írt, sikerült-e. (illetve, éppen most írta, hogy "nem jött össze" és reméli, holnap összejön. Múlt héten szerdán érkezett meg hozzá a postára. Olvastam, hogy úgy lehet értékelni, ha a vevő kezdeményezi, és én, az eladó csak akkor értékelhetek. De mi van ilyenkor, ha vele van a baj? Így hogyan adok neki negatívot, ha nem fogja kezdeményezni az értékelést? Mert nyilván nem fogja. -
válasz
macilaci78 #21087 üzenetére
Igen, ez egy workaround, de sajnos sokszor mobilneten alig van gyenge 3G-nyi térerő és akkor örülök, ha már legalább betöltött az oldal, nem hogy még refresheljek egyet rá. (Nem kell a puszta közepére mennem, simán egy irodaházban/masszívabb épületben is előfordul ilyen napi szinten).
-
Sziasztok!
Többször belefutottam, hogy egy topikban az összefoglalót lenyitottam és már az első pár sorból láttam, hogy ez bizony nem releváns (vagy régi, vagy nem arról szól, ami nekem kell).
Ez főleg mobilon kellemetlen, amikor már nincs már hátra, át kell görgetni az egész tartalmat, hogy eljussak a hozzászólásokig.
Erre hasznos lenne, ha a lenyitás gomb a helyén maradna, csak ugyanúgy vissza is lehetne csukni vele az összefoglalót:
-
macilaci78
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #21084 üzenetére
Ajánlom a kávé topikot, ha belekóstolnál a szobizmusba.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm a válaszod, akkor nem vagyok vele egyedül. Nincsen kimondottan Lenovo kiemelt topik, én legalábbis nem találtam. Nyugodtan teheted ON-ba, mert ez a fórum változtatásához tartozó ötlet, gyakorlatilag szétcseszik az egész topikot ezzel az agyrémükkel. Én is favorizálom a márkát amivel elégedett vagyok, de nem teszem tönkre szemeteléssel az egész légkört.
+ amit említettél bullshitek, természetesen.
Kalandor
Lehet vele mit kezdeni, ha nem ismerős haver cimbi lenne a modi. Gyakorlatilag minden engedve van, és senki nem látja néhány kulturált useren kívül, hogy teljesen Lenovo OFF topik lett az egész. Legyen akkor létrehozva egy Lenovo tulajok off topikja, és fáradjanak át.Szerk: A LÉNYEGI része veszett el a topiknak, hogy olyan gépet ajánljanak, olyan gépet célozzanak meg a felhasználónak ami konkrét céljaihoz kell, vagy ami az igényeinek megfelelő, és a pénztárcának is. Ez a LÉNYEG veszett el abban amit fent a kolléga ír, EZZEL igenis kellene valamit kezdeni, mert bullshit ami ott történik. Ennél érthetőbben nem tudom leírni azt hiszem. Moderátori beavatkozás kell.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #21080 üzenetére
Ezt konkrétan én is észrevettem és zavar is, úgyhogy elengedtem a topkiot.
Ha valamiben csak 130W-os a GPU, akkor az már felejtős, 3070 alatt minden kuka, hiszen nem felel meg gamelni, stb.
Aki mondjuk "csak" pl. lolozni szeretne heti 3x2órát, annak nem muszáj 600e felett gépet venni és elég egy 250e bolti árú gép is és elégedetten fogja használni, stb.A lenovo legion körüli kultusz azért is kifejezetten kellemetlen, mert rengeteg itthon a külföldről behozott gép, aminek csak akkor lesz garanciális háttere, ha valaki kiviszi külföldre és külföldi címre rendel futárt és ott fogadja, tehát itthon mondhatjuk azt is, hogy nincs rá.
Ez valahogy annyira nem is zavar senkit. (az itthon 27es áfás számlával boltban vásároltakra van egyedül)De ugyanennyire feleslegesen sok (számomra) ott a benchmarkra izgulás, meg fontoskodás akörül, hogy valami maxra hajtva 97 vagy 95 fokos csak.
Nem lehet vele mit kezdeni.
-
-
válasz
HartgeH3-2.8 #21080 üzenetére
Ezzel nehéz mit kezdeni
-
HartgeH3-2.8
addikt
Számomra kellemetlen légkör lett a Gamer notebookok topik. Mivel külön Lenovo kiemelt topikot nem találtam, ez lehet az oka annak, hogy bárki aki nem Lenovos gép kérdéssel, vagy hozzászólással jön azt szétszedik, és degradálják, hol virágnyelven, hol direktbe. Kicsit unalmas, hogy egy globális gamer notebook topik, 99,9%-ban a Lenovo egységeiről szól.
Minden más sz*r.
-
regener
veterán
Egyszerre javaslat és hiba is: a fórumon jelentésnél a felugró ablak címe lehetne a "Fórum jelentése" helyett "Felhasználónév jelentése" vagy akár "Hozzászólás jelentése" is nemes egysuerűséggel, illetve nem látszódik hogy mit is kell elolvasnia az egyénnek amire a pipát kéri:
Android Chrome alól nézve, mobil nézet.
-
-
válasz
Intruder2k5 #21075 üzenetére
Nem hiszem hogy ez olyan sok embert érintene, akit meg igen, az nem bánná ha lenyomná az alatta lévő tartalmat.
-
válasz
ferenck #21074 üzenetére
Technikai nyilván nincs, de a túl hosszú lista nagyon lenyomná már az alatta lévő tartalmakat, azt hiszem ez volt a válasz a korábbi hasonló felvetésre, szóval ilyen nem hiszem, hogy lesz. Amúgy sem túl gyakori, hogy valaki annyi topikot kövessen, hogy ne férne el a jelenlegi kedvencek + itt szóltam hozzá listákban együtt.
-
Köszönöm a kerülő utakra való javaslatokat, jobb mint a semmi. De az eredeti felvetésem nem végrehajtható? Van valami akadálya?
-
-
Meglepődve tapasztaltam, hogy 50 db. fórumtémát + apróhirdetést tudok ÖSSZESEN elmenteni, többet nem enged. Ráadásul figyelmeztető üzenet sem jelenik meg, hogy elérted az elmenthető elem maximális számát, vagy valami hasonló, csak egyszerűen nem csinál semmit.
Nem lehetne növelni ezt a számot legalább 100-ra? Számos olyan fórumtémát is követek, ahol csak időnként van hozzászólás, de ettől függetlenül érdekelnek. Most ezeket ki kellett törölnöm, mert elértem az ötvenet. Köszönöm.
-
sisi22
aktív tag
Az megoldhato lenne, hogy pl. Bestbuy forumnal az off hozzaszolasokat le lehessen tiltani?
Csak 200 hozzaszolast lehet egyszerre latni, de gyakran egy kezen meg lehet szamolni a forumba tartozo beirast, a tobbi csak off-kent jelolt trollkodas vagy velemenycsere. :-( -
-
ph2012
senior tag
Szeretném használni a tiltás funkciót. Az ingyenes verzióban van ilyen lehetőség? Köszi.
-
FMarci
csendes tag
válasz
Viktor0610 #21060 üzenetére
Fair enough. Koszi az infot.
-
-
FMarci
csendes tag
válasz
Kalandor #21056 üzenetére
Azt megertem, hogy ez nagy effort, meg szinte lehetetlen dontobiroskodas lehet, ha nagy aranyban hardverapron kivul folyt a kommunikacio.
De ha minden pu-kben ment, akkor ez nem annyira nagy kunszt, nem?Amugy nalam pont ez volt a helyzet, minden pu-n ment. En mar a kollega keresere reg megadtam a nevem/cimem/telszamom/email-emet a csomagkuldeshez, en meg meg egy nevet/telefonszamot se tudok rola (nemhogy egy szamlaszamot, amiert mar a vegen szinte konyorogtem..).
Ezert amugy utolag azon agyalok, hogy ez nem csak egy adathalasz balfaszsag volt-e (tehat volt-e egyaltalan valos termek a hirdetes mogott?), es most egy altalam teljesen ismeretlen, random alak mikor el vissza az adataimmal? -
-
KAZE
csendes tag
Sziasztok!
Nincs esetleg tervben a privát üzenetek közötti keresés lehetősége?
Üdv -
válasz
FMarci #21053 üzenetére
Mert nincs rá időnk, hogy ellenőrizve legyen az ilyenek valóságtartalma is, épp elég utánanézni azoknak, ha gond volt az üzlet során.
Régebben engedélyeztünk pár ilyet és néhánynak utánamentem az értékelés után és nagy arányban nem volt igaz az állítás. Bocs, de ez van. Sajnálom.
-
-
p.t.r
aktív tag
válasz
FMarci #21053 üzenetére
Ez már csak amiatt sem lenne rossz, mert én pl. úgy jártam mikor vettem az aprón egy telefont, hogy ugye mikor lezajlott az üzlet, kezdeményeztem az értékelést. Ezt az eladó természetesen nem igazolta vissza, mert tudta, hogy nem volt rendben az áru. Egy hét múltán pedig már zárul a lehetőség. Azért szívesen írtam volna pár szót.
-
FMarci
csendes tag
Miért csak megvalósult vásárlás esetén lehet értékelni az eladót?
Leegyeztetsz egy postás boltot (16 pü, iszonyatosan megy vele az idő, közben is szalajtod el a többi potenciális ekvivalens hardvert). Az eladó utolsó üzenetében megígéri a postát, azután eltűnik (te meg még napokig vársz, mert ugye vis major is lehet / meg ugye te már virtuálisan kezet fogtál az üzletre), és a jelek alapján másnak adta el a terméket (ma délután "elkelt"), akkor arról szerintem érdemes minden leendő potenciális partnerének tudnia.. Én legalábbis örültem volna, ha látom, hogy erre van precedens a kollégánál, mielőtt ebbe belevágok.
Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest