- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun #495 üzenetére
de mennyit?
épp most barkácsoltam vagy húsz percig egy hirdetést, mire elfogadta a(z amúgy hetesszáznegyvenvalahány karakternyi) szöveget, pedig összesen kettő darab ő van benne -
Savanya
addikt
Mint látom csak s******* szóltak hozzá akiknek nagyon tetszik az új aprohirdetéses forma ami kissé lehetelenné tesz bármit is eladni .... De ha egyszer ez egy fórum akkor miért nem maradhatótt a régi forma ?
Apróhirdetés miatt a sokkal jobb aprónetre megyek és nem ide
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Winner_hun #495 üzenetére
köszi, nem tudtam..
-
Achill3uS
nagyúr
Üdv
a minap átírtam az egyik aprómat, és arra lettem figyelmes hogy a 800 karakter helyett 700 fölött nem enged tovább.. tehát a még ígyis elég szűkös 800 karaktert sem lehet teljesen kihasználni, ami elég nagy gondot jelent pl ha az ember egy listát akar beírni az első hsz-be, és mondjuk azt akarja mindig módosítani. Nem tudom ezen lehetne e változtatni, pl 1000 karakter nem lenne rossz, de ha ez a bug másnál is jelentkezik azt minimum javítani kéne.
Achi
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
A saját hirdetéseket a kedvencek fölé be lehetne rakni?
-
Petya25
őstag
Én is csak ritkán találok benne bármiféle rendszert.
Fent találsz egy választólistát, hogy milyen sorrendben jelenjenek meg a hirdetések.
Az UP nem annyira számít, viszont a ''hirdetésem karbantartása'' alatt van mód a lista elejére hozására. Hülye egy dolog, de sajna így megy. -
atuci
őstag
Nemtudom csak velem van-e baj, de én hiába ''up'' olom a hírdetéseimet a karbantartásnál, de semmi változás nincsen a sorrendben, sehol sem jelenik meg az elsők között, legyen az digitális fényképező, laptop vagy egyéb hardver.
-
Petya25
őstag
válasz
Printszkrín #484 üzenetére
Gondolnád, hogy több mint 200 Mátyás a ''partnereink apróhirdetései'' rovatba kerülés egy évre? Előre fizetve természetesen.
-
Sárpac
nagyúr
Remélem is mert a keresést nagyon hiányolom!!
-
Petya25
őstag
válasz
Printszkrín #484 üzenetére
A sima aprós topicom sokezres látogatottsága is a múlté. Benéztek, kérdezgettek, vásároltak, uppoltak. Most meg egy-egy eltévedt tag jön beírni egy-egy sort. Remélem azért ezt a típust is megszokják lassan, de szerintem ezzel rosszabb lett, meg szelektáltabb. A hagyományos lista ezek szerint nem csak nekem hiányzik.
-
Printszkrín
senior tag
Maximálisan egyet értek veled.
Természetesen respektálom a fejlesztők munkáját, de ez így már nem az amiért
az ember szívesen jött ide üzletelni.
Régebben ez egy közösség volt, még a hardver piac is.
Mostanra eltünt egy csomó jó arc, akikkel néha csak azért köttetett üzlet,
mert megláttam a topikját, és benéztem, hátha van valami érdekes,
vagy egy viszont upp miatt.
Ma már csak felhívjuk egymást telefonon, hogy megkérdezzük, nincs-e neki az,
amit keresünk.
Ráadásul ez a hülye aprós rendszer ide vonzott mindenféle barmot az apronetről,
akik azt sem tudják milyen egy igazi piacos topik.
Tömeges kereskedői dömping alakult ki, érdektelen topikokkal, arctalan hirdetőkkel.
Nen tetszik ez így nekem. -
Petya25
őstag
Nagy kár hogy azt a listát is megszűntették, ahol az összes apróhirdetéses cumó topicja látható volt. Így sokkal kevesebben látják a hirdetett cuccot és ez elég gyatra. Sokkal egyszerűbb volt az aktuális listát végignézni, hogy nézd már ez is érdekel meg ez, meg ez is. Most meg csak a célirányos keresések jutnak el a termékig. Ez így egy kalap kaka, de ez van.
-
virkir
veterán
Minek kellett az aprókba beleb@szni azokat a hivatkozásokat a hirdetésekkel ennyire kell már a profit?
Hányinger. -
RedAnt
aktív tag
atuci, illetve aki nem találná a régi piacos, nem [Re: Apró]-s topikját:
Ha megvan még az url-je, pl. http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=271898 - ami egy ideje az aprók nyitólapjára dob - írd át benne az f.php-t p.php-re!
Így még eléred a hozzászólásait: [link]
Az url végére lehet írni & jelek után start=0 és len=30 argumentumokat, ahol a számok behelyettesítendők a megjeleníteni kívánt hozzászólások kezdetével és mennyiségével (ha alapból nem lenne rajta egy lapon), pl: [link]
Ha nem tudod a topik linkjét, akkor ezt használd:
http://prohardver.hu/f.php?mod=35&fwhat[and]=%&id=1280&from=1280&fuser=nick
ahol nick a felhasználóneved. Ha ékezeteket vagy más extra karakterekt tartalmaz, azokat helyettesítsd _ karakterekkel.
[Szerkesztve] -
virkir
veterán
válasz
Winner_hun #473 üzenetére
Én is köszönöm a kimerítő választ de nem erről van szó hanem erről
Még szerencsére elérhető de csak hivatkozásként elmentve találok ide vissza -
Daren89
tag
válasz
Winner_hun #474 üzenetére
THX A kimerítő választ
-
atuci
őstag
válasz
Winner_hun #472 üzenetére
Köszi a nagyon egyszerű választ!
Hónapok óta ki volt írva, hogy hamarosan átállunk
Jól idéztél, hamarosan...
Talán egy nyamvadt dátum kellett volna, pl. nov 29től már nem fog menni, vagy valami.
Nyiss egy hirdetést a terméke(i)dnek.
Nem mondod? Ezt akartam én is, de kellett a rendelési lista a topikból, illetve abban voltak a termékek linkjei, leírásai illetve a fényképek.
De megoldottam, mert szerencsére még van elég bug a PH-n -
Winner_hun
félisten
-
Daren89
tag
senki?
-
Daren89
tag
Helló. Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy nem lehetne azt megoldani az apróknál hogy lássam hogy hányan nézték a topicot?
Meg ha jól vettem ászre már az up olás sem mükszik... a régebbi topicok egyre lejebb kerülnek. De lehet hogy rosszúl tudom.
Ja még azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám kiemelté tenni a hírdetésem? Mi a feltétele?
köszi -
atuci
őstag
Valaki megmondaná nekem, hogy hogy a túróba tudom megnyitni a régi piacos topikomat, hogy csináljak belőle egy apróhírdetést? Mert amint rákattintok a topikra az aprók kezdőoldala jön be
Így viszont már 3. napja nem tudom megcsinálni, és kellenének a fényképek, miegymás.
Illetve miért nem volt ez hírként kezelve a címlapon?
köszi. -
Virág et.
senior tag
Hopp, most nézem, hogy az apróhirdetésekhez tartozó topikokban nincs gyorskeresési lehetőség???
Ez nagyon kellemetlen pld. a ''bazáros'' (Gianni és társai) hirdetéseknél.
Vagy esetleg benéztem valamit? -
Rive
veterán
Izé.
Adott az a lehetőség, hogy egy létező topikra valaki több hirdetést is feladjon. Ennek folyományaképpen ha valaki hozzászól ehhez a topikhoz, akkor hirtelen az összes hirdetés egy kupacban beteríti a fórumszerű nézet elejét.
Ez ellen lehet valamit tenni? -
Beaumont
aktív tag
válasz
Winner_hun #463 üzenetére
Köszi.
-
Beaumont
aktív tag
Üdv mindenki! Srácok, és hölgyek, ha vagytok ti is.
Végleg megszünt a fórum rész a hirdetésfeladásnál, vagy csak én vagyok a béna? Mert én, és szerintem még jópáran úgy vagyunk, hogy jó volt nézni a friss ajánlatokat, és lecsapni a friss dolgokra, még ha 5 perccel ezelőtt nem is akartuk megvenni...
Beaumont -
válasz
Winner_hun #460 üzenetére
Oks, köszi!!
Csúnya buta figyelmetlen fórumozó vagyok.
MOD: akkor már csak az apróknál megjelenő márkákat kell frissíteni, a megmagyarázhatatlanul OFF-ba rakott hsz-eket kell kijavítani, vagy megmagyarázni, és a köv RI/OS-ba beiktatni a ''csak az érvényes hírdetések között'' című keresési feltételt.
Előre is köszi, és türelmesen várom a köv motort! Mindent bele!!
[Szerkesztve] -
Még egy valami: Amikor keresek az apróhírdetések között, akkor az is elég zavaró, hogy a lejárt hírdetések is megjelennek, ha kell, ha nem. Erre is lehetne egy kapcsoló.
És amellett, hogy bíztatjátok a társaságot, hogy kasználja az érvénytelenítés funkciót, jó lenne, ha a ''elkelt, zárható'' típusú hírdetéseket Ti magatok bezárnátok, ha nem volt forgalma egy jó ideje.
Ez pedig nem ide tartozik, de fura számomra: [link] miért lett OFF-ba rakvam ha én nem rakta Off-ba??? Köszi!!
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Lenne pár észrevételem:
Amikor keresek a fórumtémák között, akkor az apróhírdetésekhez tartózó témákat lehessen valahogy tiltani. Lehetne valahol egy pipa, vagy külön sor a legördülőmenüben az OK gomb mellett. Roppant zavaró, ha rákeresek egy szóra, és a találatok 90%-a apróhírdetés.
Többször is előfordult hírdetésfeladásnál, hogy nem találtam az adott márkát a listában. pl: alaplapok között van MATÁV, de nincs MERCURY. Digit. f.gépek között nincs Fujifilm, csak Fujitsu, és Fujitsu Siemens.
Köszönöm!
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
Winner_hun #455 üzenetére
de nem üködik egyik sem sajnos.nekem be van állitva hogy mindre kapjak ártesitőt de vagy 1 hónapja egy levelet sem kaptam legalábbis ha freemail-en múlik akkor most sem tudnék rengeteg levélről.pedig minden nap kapok vagy 10 levelet ide.
-
morzsa
aktív tag
válasz
Winner_hun #455 üzenetére
Köszönöm. Nekem ezek a borítékok fel sem tűntek
-
morzsa
aktív tag
Helló!
Előre is bocsánat, ha már volt róla szó.
Lehetne egy olyan funkció, hogy a privátüzenetekről is kapjak emailt, mint amikor a saját témámhoz szól valaki hozzá? Néha nem érek rá ''csak úgy'' forumozgatni, és jól jönne, ha tudnám, hogy kellene.
Üdv. morzsa -
Lala6
őstag
A Sony márkát hiányolom még a felsorolásból. Belelehet tenni? Most vettem észre, csak memória kártyát akartam keresni.
-
thearc
csendes tag
Azt meg lehetne oldani, hogy amikor valaki válaszol egy privát üzenetre, akkor automatikusan bele legyen foglalva a válaszba az eredeti üzenet? Sokszor nem lehet tudni - és új üzeneteket kell váltani - hogy mire válaszol az illető. Pl. annyit ír, hogy ''Sajnos nem'' vagy ''Igen, persze'' ahhh...
-
brasil
senior tag
javaslatom sajnos nincs, mert egyáltalán nem értek egyet az (új) rendszerrel...nem tudom mi volt a cél, az biztos h több látogatója lett az oldalnak, így valószínűleg több és/vagy drágább reklámokat lehet eladni, szóval ilyen szempontból biztos kifizetődő a dolog, de mármár aprónetes beütése van...sőt... szóval én alapjaiban rengetném meg a dolgot.
-
ases
csendes tag
beirok 1 up hsz-t akkor fórum nézetben feljön, de ha átállítom időben csökkenőre, se hsz-al, se hirdetés karbantartása uppal nem jön fel
-
bobace
addikt
Azt kérdezném hogy van e olyan nézet hogy az összes kiemelt hirdetőt lássam?
-
bobace
addikt
Egy olyan kérdésem lenne,hogy honnan tudom elérni az összes kiemellt hirdetőt? Mert nem irja mindet az apróhirdetéseknél,csak a legfrissebbeket.
-
somé
őstag
válasz
Winner_hun #443 üzenetére
#440: ''Nem lehet átültetni valahogyan apróra újraindítás nélkül?''
Ezek szerint nem...
A hv piac régi nézete meddig marad meg?
Kösz a segítséget. -
somé
őstag
válasz
Winner_hun #441 üzenetére
Félreértesz,ez nem a régi rendszer...
Így szeretném látni a bolhát is: [link]
Például nemrég posztoltam az régi rendszerben nyitott topikomba (Hi-fi egységek eladóak),de nincs sehol.
Azt hogyan látja bárki is? -
somé
őstag
A régi bolhás hírdetésemet hol találom meg?Up-olni tudom ha rákeresek címre,de más módon nem találom.
Nem lehet átültetni valahogyan apróra újraindítás nélkül?
A Hardver piac megmaradt régi nézetben,a bolhát nem találom...
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
válasz
ferkoboy #437 üzenetére
Itt nemrégiben szóba került ez a kérdés:
[link]
Gondolom most így, karácsony közeledtével megszaporodnak a hirdetők/hirdetések. Parci írta, hogy igyekszenek felhasználóbarátabb hirdetési formákra rábírni a hirdetőket - előugró ablakot és layert szerencsére nem, vagy csak ritkán látni.Engem azok szoktak inkább zavarni, no meg a ''landing page''.
Szerk.: hivatkozás javítása.
[Szerkesztve] -
ferkoboy
senior tag
Hi!
Nemtudom h lehet a régi nézetet elövarázsolni, ha www.prohardver.hu -rol indulok...
Eddig Forum-nál kiválasztottam pl a ''Monitorok'' fórumot, s onnan a legördülö boxbol ki tudtam választani, h Hardverpiac, s mégsem apró alól láttam. Gondolom ez lett javitva.
A hirdetések zavarnak(rossz helyen van, sok értékes helyet foglal, gyakorlatilag vertikálisan majdnem a fél kijelzőt).
2.kérdésem csak annyi akart lenni,h Ez másokat is zavar??? netalántán, vagy egyedül vagyok ezzel? (ha egyedül, akkor belenyugszom, ha nincs mit tenni, de ha mások/többen is így látjuk, akkor talán lesz/lehet valami változás)
LeC: Egyébként köszi a segitséget!
mod: helyesirás
[Szerkesztve] -
frankie!
őstag
Ha egy apróhirdetés szürke, miért írja ki, hogy nincs jogosultságom hozzászólni? Lezárták a fórumot?
-
HAli!
Az előbb feladtam egy aprót, és véletlenül nem töltöttem ki a kategória rovatot. Azt írta ki, hogy a megjelölt kategóriába nem adható fel hírdetés, vagy avlami ilyesmi, és amikor ráklikkeltem a vissza gombra, az egész hírdetésem szövege eltűnt, gépelhettem újra.
Jó lenne, ha ilyenkor a szöveg megmaradna.
Üdv.: Bici -
ferkoboy
senior tag
Az apróknál a hirdetéseket nem lehetne szolidabbra venni?
Elég sok helyet foglalnak el a hirdetések ''kárára'', szeretném ugy látni, mint eddig.
Próbálom megszokni az aprós redszert, de ez kicsit zavarü.
Nem lehetne ezt oldalra kitenni, h mint eddig, forumszerü nézetben láthassam már a hirdetéseket, kevesebb görgö/page down használatával... ?
Vagy egydül vagyok ezzel?
Üdv: Ferkó -
keranyu
csendes tag
Sziasztok. Nekem minden nagyon klaffa, de bőviteni kéne a városokat, amit kötelező megjeleníteni. kénytelen vagyok mindig más várost megadni mert az enyém nincs fent.
-
george11
addikt
Nekem lenne egy kis gondom az új aprós rendszerrel ,mégpedig az, hogy nem frissül a lista
Hiába nyomok frissítést az oldalra, már napok óta ugyan az a séma jön be az apróhidetéseknél.... (firefox 2.0), nemtom mi nem klappol, de ez így megaszar.
más:
Anubis_9 ! ezt tuti ide akartad írni??? -
Anubis_9
addikt
Hello!
Múlt hét közepe óta használok 920N-es monitort. Nagyon meg vagyok vele elégedve, kivéve egy dologban. Teljes fekete képen (pl. ha ACDSEE 9.0-val full képernyőn jelenítem meg a Photoshopban akár RGB akár CMYK fekete 1280x1024-es képet, vagy TFT LCD Test Program 1.4 teljes fekete színmegjelenítés) úgy jeleníti meg, mintha ''zajos'' lenne. Tudjátok, mint a digitális fényképezőknél, csak itt izegnek-mozognak a színes képpontok, mint a hangyák.Végigzongoráztam már minden lehetséges megoldást. Megszűntettem a számítógép kapcsolatát a TV-vel, az erősítővel, stb. 1 m-es körzetben már semmilyen más elektrokikai cucc nincs mellette. Nincs a gépben TV kártya (valakinek ez keltett zavart). Ja, a többi színnél zavartalan a kép, csak a feketénél fekszik be. Akkor sem mindig, ''csak'' az esetelk 50%-ában, kb. minden 2. gépindításnál... Nem értem... Ma kipróbálom egy másik VGA kábellel és egy másik VGA kártyával (Asus N6200GE)is. Jelenleg FX5600-oshoz van kötve.
Veszprém megyében lakom és BP-en vettem, 46.000 +ÁFÁ-ért... Remélem nem kell visszavinnem BP-re.
Várom az 5leteket... KÖSZI!!! -
Carline
őstag
Nehéz lenne a notebook kategórián belül létrehozni egy alkatrészek alkategóriát?
Így szerintem olyen bután lehet hirdetni noti alkatrészt.
Specifikusabb lenne szerintem.
Carline -
Daibolic9
csendes tag
Köszi a segítséget! Csak nem láttam a szemetől!
Thanks! -
-
kb ezerszer le lett már írva, hogy MINDENT meg tudsz csinálni az aprók alól, amit a régi fórumban tudtál, CSAK még többet is. szóval nem szeretnék több sírást hallani, szori. meghallgattuk, amiket kértetek, bele is tettük, bárhol máshol leszarják a userek fejét magasról, de tényleg.
használt a tömör listázást az apróknál, még több infót is kapsz majd, mint eddig. -
-Nemtom-
őstag
hi, upoltam ma a hirdetésem, az 1 lehetőséget levonta, viszont nem került elöre egyik sem, ez most hogy?
-
aromo
tag
A régi bolhapiac alatti élő hirdetések nem kerültek át automatikusan az apróhirdetések/egyéb rovatba? Kissé furcsa, hogy a régi fórum/bolha alatti hirdetést tudom ''up''-olni, de azt csak ott látom, mármint ha egyáltalán vissza tudok oda keveredni. Sajnos eléggé átláthatatlan lett így a fórum....
-
Savanya
addikt
Miért kell apróhirdetésre átállni ???? Azért jövök ide hogy a Bolha és egyébb piacokat nézzek / meg természetesen egyebek miatt is / .Aprohirdetésnek ott az apronet és a többi vacak ...... PH
-
gadamer
tag
válasz
Foglalt név #409 üzenetére
huh, ezt jól el dugták, mert nélküled meg se találtam volna
-
emberek!
- a keresőnk sajnos szar, és most már annyi sebből vérzik, hogy javítás lesz rajta, de annak áldásos hatása már csak a következő RI/OS verzióban jelentkezik (2 hónap még kb). a mostanit nem bírjuk tovább peccselni
- a fórumlistából is most már az aprók nyílnak meg, ha vmi olyan fórumot akarna megnyitni a delikvens.
- az értesítők rendszere sem az igazi, mert aprók alól és fórum alól kicsit másképp működik. ez is javítva lesz a következő RI/OS verzióban -
DonCosta
tag
Az a problémám ezzel a mostani rendszerrel, hogy a fórumos oldalról nincs vissza link az apróhírdetésre. Így ha egyszer a fórumos oldalra kerülök nem lehet visszanézni, hogy mit és mennyiért kínálnak az emberek. (Eddig volt egy link vissza ...) Értem hogy megszűnik majd teljesen a fórumos nézet de most még van és amint a saját témámba belenézek a fórumokhoz kerülök.
Hogy lehet egyszerűen megtalálni azt az apróhirdetést aminek a topikjában olvasgatok, csak épp magát a hirdetést nem tudom megnézni? -
vala
csendes tag
Üdv! Hogy tudom az emil címemet megváltoztatni?
-
Yankee^
újonc
hol lehet itt megrendelni a világítró billt????????????
-
ferkoboy
senior tag
válasz
várnarancs #403 üzenetére
Tényleg igy van, s remélhetöleg igy is marad.
Egyébként az aprós felület elól is kiválasztható fórumszerű nézet. -
várnarancs
addikt
Csak 1 ártatlan kérdés. Ha rendesen a prohardver/hu-ról megyek a fórumokra és onnan a hw piacra, akkor autómatikusan az aprókra megy, de ha a ph-ról a fórumokon kereszztül a vga-kra mondjuk és onnan a jobb felsőp részből megyek a hw piacra akkor a régi hw piac jön be! Miért van ez? Mondjuk nekem csak jobb h van még a régi hw piac, mert azt leglább tudom használni...
-
Daibolic9
csendes tag
Hello!
Nem idevágó, de hátha segít vki:
A gondom: Hol lehet a jelszavamat megváltoztatni?
Választ e-mailben (diabolic9@citromail.hu) vagy pv-ben.
A segítséget előre is köszi!
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged