- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
ody42
senior tag
csak nekem nem működik a hirdetés lista elejére hozása?
Erről lenne szó, most up-oltam, de mégsem került a lista elejére...
[link] -
Winner_hun
félisten
válasz
antikomcsi #998 üzenetére
Kipróbáltam, amikor rányomtam a vissza linkre nekem megmaradtak a bevitt adatok. Lehet böngészőfüggő lenne?
FF legújabbal csináltam..
-
antikomcsi
veterán
Na most kaptam idegösszeomlást!
Kitöltöttem a hirdetés szövege mezőt, kb. 20 percbe telt, megadtam a szükséges dolgokat, majd az árhoz beírtam, hogy 0 (nulla), mert ingyen akartam adni.
Mikor leokéztam, képes volt kiírni, hogy az ár formai hibás, gondoltam jó, majd beírom, hogy egy, de nem lehet, mert az egész, amit bepötyögtem, eltűnt.
Baromi idegesítő, hogy nem lehet egyet visszalépni, mert nem jegyzi meg, és oda van 20 percnyi tökölödés. Jópár hozzászólás is elveszett így, mert nem küldte el, de visszalépéskor már nem volt ott. Nem jelölöm ki mindíg az egészet, mert nem gondolok rá, hogy elvész az egész, ha nem teszem.
Ezzel csináljatok már valamit, mert baromi idegesítő, tuti, hogy most nem gépelem be mégegyszer, majd talán holnap, ha lenyugszok.
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
zsolesz010 #994 üzenetére
Ez igen
.
-
Tom5
addikt
Az apróhírdetések szó mögött miért van ott az "új" szó?!
Nem mai gyerek már az apró...szerintem felesleges oda. -
Atom_Anti
senior tag
Az aprohirdetés előrehozása napi kétszer funkció nem tetszik. Van mondjuk 10 db meghirdetett termékem, akkor igen csak fárasztó nap mint nap végigkattinttgatni hogy elől legyenek... Elég volna hetente egyszer, vagy egy közös gombbal és az összes előugrana.
-
picur220
veterán
Nem tudom, írták-e már, de nekem lenne egy tipem: kéne egy új rang azoknak, akiknek az adatai hitelesítve vannak (Név, lakcím, szla.szám), ezzel megkülönböztethetőek lennének a megbízható, és nem megbízható emberek. Ha egy ilyen vkit átverne, könnyebben el lehetne kapni.
-
Wasquez
senior tag
válasz
Foglalt név #990 üzenetére
Írtam, hogy annyiran nem gond!
Csak itt ülök, és várom, hogy végre feljebb jussak a ranglétrán a kis csíra megjelöléstől, de látom, hogy semmi esélyem nincsen!
Még nem sikerült jó helyre írnom ebben a fórumban semmit!
Annyi topic van, hogy zavarba jövök!)
-
Wasquez
senior tag
Igazából annyira nem gond, de elég érthetetlen módon van ez a rang kiosztás megoldva!
Szerintem logikusabb volna azt figyelni, hogy ki mennyi ideje regisztrált, és milyen gyakran jelentkezik be!
Azért, mert valaki csak olvasgat, és nem írogat ha kell, ha nem attól még lehetne magasabb a rangja!
Én majdnem 2000 napja regisztráltam, szinte minden nap olvasgatom a fórumokat és cikkeket, de nem irkálok annyit a fórumba, ezért még mindig újonc vagyok! -
Lajkó
őstag
Talán nem túl szorosan tartozik ide, de azért megemlíteném a problémát. Hátha nem süket fülekre talál.
Először is adott ez a HSZ. Aminek folytán megszünne ez az oldal, ami eddig sokak számára nagyon jelentős támpotnot nyujtott videókártya beárazás, vásárlás, és vétel tekintetében is.
Femlerült a kérdés, hogyan lehetne életben tartani ezt az oldolt. Arra gondoltunk, hogy talán a Prohardver lapcsalád otthont adhatna neki, és esetleg foglalkozhatna vele a továbbiakban akár önkéntesek bevonásával. Tudjuk, hogy ez nem kicsi feladat. Megterhelő lenne, de talán meghozná gyümölcsét, ha továbbra is ezen a site-on keresék az emberek a választ a témával(témákkal) kapcsolatos kérdéseikre.
Kérném hogy mérlegelés után kellő rálátással vegyétek fontolóra az 'ajánlatot'.
Elöre is köszi!ui.: -ha nem okoz különösebb gondot akkor érdekelnének a fejlemények.
-
törölt tag
Egy rendkivul lammer kerdes kovetkezik:
Hogy lehet az apro feladasanal a "megyegyzes szerint" szoveget valasztani az arnal?
Tobbszor atneztem a feladasi lapot, de az istennek se talalom ezt az opciot. Bar lehet h en vagyok vak
Elore is thx. -
Üdv! Rem nem veszitek okoskodásnak, biztos mások is felvetették ezeket.
Szoktam nézelődni aprók között. Vannak nagyon korrekt hirdetések és vannak silány ..rok. Tömegével találkozok halott-elhagyott hirdetésekkel vagy bunkó gondtalan, hanyag hirdetőkkel, egy részével lehet mit kezdeni. A legidegesítőbb az amikor a hirdető belépett megírni és azóta semmi, pl az összes hirdetés keresésekor: 7650 szóra. Olyan is van amikor a hirdető aktívan ír PH-ra, de a hirdetésére nem képes válaszolni és ha mégis akkor közli: nincs már meg. Nem tudja törölni? Vannak olyan nagy eszűek akik csak kiírják, hogy lejárt stb... Ez nem érvénytelenítés mert a kereső kidobja. További óriási probléma az, hogy nem kötelező odaírni a garancia meglétét. Nem lehetne valami menüt kitalálni arra, hogy garancia van, nincs, próbagarancia, egyéb? A lényeg, hogy kötelező lenne megadni úgy, hogy az kapásból látható legyen. Az sem lenne nagyon rossz dolog, ha a képeket amiket fel lehet tölteni mintának, azok nagyobbak lennének. Én a 4Mp-s képek híve vagyok, jó lehet hogy ez nagy feladat nektek főleg mert több helyet foglalnak.
Ha én belépek egy hirdetésbe látom h jó vagy nem jó az a hirdetés. Egy telóra nem leírás az h: működik.... ennyi semmi info. Úgy pitizek MSN-en képért.
Lényeg a lényeg, a garancia megadását én kötelezővé tenném és azt is bevezetném, hogy ha egy hirdetés utolsó upjátol számított X napig nem frissítik akkor az automatikusan törlődjön (legyen érvénytelen), ez kicsit ösztökélné a feladókat és nem mondhatná, hogy nem láttam h írtál.
További kellemes estét! -
Balli
őstag
Elnezest csak egy kerdesem lenne vagyis lehet javaslat is a lenti eset kikuszobolesere:
Az hogyan lehet hogy tegnap meg lattam egy hirdetest az aproneten (VAIO 15" noti 64ezerert) ma meg mar sehol nem latom, még befejezettként sem?
Szerk: jut eszembe esetleg az lehet hogy megvaltoztatta a nevet/kategoriat es elkezdett mast hirdetni? -
-
Nem igazán ide tartozik, de nincs jobb helye a javaslatnak:
A Kivel érdemes üzletelni topic nevét a
"Kivel érdemes üzletelni topic... [változott az 1. hozzászólás!]" ról át lehetne nevezni
"Kivel érdemes üzletelni topic... OLVASD EL AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁST [VÉGIG]!!!"-reEgyre több, főleg újonc nem linkeli a hirdetést, érvénytelen pirospontokat adnak.
-
FullGas
aktív tag
válasz
Winner_hun #975 üzenetére
Köszi mindkettőtök válaszát
-
válasz
werszomjas #972 üzenetére
Nem tudom mi indokolta a 15-ös határt erről a nagybetűsöket kéne megkérdezni.
Ha tippelnem kéne, akkor egy magánszemélynek elégnek kéne lenni 15 aprónak.A régi hirdetések törlésén dolgoznak, de még más köti le a fejlesztői kapacitást, de rajta vannak az ügyön.
(#973) FullGas: Nem vagyok ebben annyira otthon, de próbáld meg törölni a cookiekat.
-
FullGas
aktív tag
Hello!
Kéne egy kis segítség
Nem tudok belépni az APRÓHIRDETÉSEK-nél ... beírom a fehasználó nevem, jelszavam okét nyomok és azt írja sikeres belépés ezután meg újból bedobja a fehasználó név, jelszó kérő ablakot
Mi lehet a baj -
werszomjas
addikt
Ezt a 15ös határt nagyon nem értem, miért jó??
Inkább azokat a hirdetéseket kéne törölni, amik lejártak, de mégis aktívak.
Elég bosszantó hogy mikor keresek valamit, beírom a keresőbe, kidob 50et, örülök mint majom a farkának, aztán kiderül hogy abból az 50ből a fele ilyen 2008as, meg a hirdető is tavaly volt legutóbb aktív.
És rengeteg ilyen van.Inkább azt kellett volna, hogy mondjuk amit a hirdető 2-3 hónapig (vagy adott határig) nem UP-ol, akkor az automatikusan törlődik.
Így lenne hely az aktív hirdetőknek, hogy ne csak 15öt tudjanak feladni.Vagy tényleg nem hülyeség a ranghoz kötni a hirdetések számát, de úgy, hogy erről ne tudjon senki
Tehát titokba, hogy az újoncok ne tudják -
zsolesz010
senior tag
válasz
Janoska26 #970 üzenetére
Jelenleg ezt megteheti bárki, akinek a változtatáskor 15-nél több hirdetése volt. Ezzel az UP-olás ideje szerint hirdetéseket böngésző embereket ugyanúgy eléred, viszont egy idő után jó eséllyel bukod azokat, akik a hirdetés feladásának ideje szerint rendezik az aprókat.
-
válasz
Winner_hun #969 üzenetére
Ez eddig okés Mester Uram
De mi van akkor, ha most mondjuk van valakinek 30, és ha eladja a cuccát nem zárja be, hanem csak átírja a hirdetés szövegét és nyomatja tovább? Vagy erre nem ad lehetőséget a rendszer?
-
Ice: Ezért vannak a modik!
Zsolesz: Igazad van. De én magamból indulok ki, igyekszem mindig tartalmas hozzászólásokat írni. Akkor meg legyen fizetős! (gondolom egyébként is erre megy ki a buli) Emelt díjas SMS-es, vagy csekkes előfizetéses.
-
sokszor "nem fér ki" a hírdetés.
lehetne az 1000 karakter helyett mondjuk 2000 karaktert engedélyezni? -
Des1gnR
őstag
Annyi sok jó ötlet van mégsem kerülnek megvalósításra ez miért van?
-
zsolesz010
senior tag
válasz
KillHates #957 üzenetére
Szerintem legyen rangfüggő a hirdetések száma. Így legalább azok akik csak piacozásra használják a PH-t, kénytelenek lesznek tevékenyen is hozzájárulni a fórum életéhez, illetve akik sokat publikálnak, azoknak meg ez az előjog járhasson.
Ez nem is lett volna akkora gond, ha továbbra is a prohardver.hu alatt futnának a hirdetések, és nem "különítették" volna el a hardverapro.hu-ra. De már rég nem beszélhetünk olyanokról "akik csak piacozásra használják a PH-t", hiszen sokan egyáltalán át sem járnak a váltás óta PH-ra, vagy ha igen, akkor is csak a "közös" moderátori gárda és az értékelő topikok miatt.
Függővé tenni a hardverapro.hu oldalon aktívan hirdetőket attól, hogy mennyire járulnak hozzá a prohardver.hu fórumainak életéhez? Egy ember, aki a "szétválasztás" után hirdetni szeretne, ezért beregisztrál a hardverapro.hu-ra, ezentúl legyen rákényszerítve, hogy egy másik oldalon X számú értelmes/értelmetlen hsz-t írjon csak azért, hogy hirdethessen ott, ahová eredetileg csak hirdetés miatt tette be a lábát?
Azok, akik több száz, több ezer napja pl. napi 20-30-50 hsz-t gyártanak akár egy játék, egy vga, egy mobil stb. fórumában, most kapjanak "előjogot" az apróhirdetési portálon ezért? Aki meg szeretné adás-vételre használni a hardverapro.hu-t, az legyen korlátozva, amíg nem gyűjt össze adott mennyiségű hasznos vagy haszontalan hsz-t egy másik oldalon? -
válasz
Janoska26 #955 üzenetére
Én is így jártam, de valamilyen szinten jogos, hogy nem szóltak. Akkor biztosan brutálisan beszajrézott volna mindenki a hirdetési topicokból. Néhány bazározó haveromnak én már szóltam, hogy legyenek résen!
Szerintem legyen rangfüggő a hirdetések száma. Így legalább azok akik csak piacozásra használják a PH-t, kénytelenek lesznek tevékenyen is hozzájárulni a fórum életéhez, illetve akik sokat publikálnak, azoknak meg ez az előjog járhasson. -
Racecam
nagyúr
Igen, néhány napja van egy olyan korlát beépítve az Apróhirdetések oldalon, hogy egy felhasználónak, egy időben maximum 15 apróhirdetése "futhat". A régebben feltett hirdetésekhez nem nyúltunk, de ha valaki újat szeretne feltenni és 15-nél több le nem járt hirdetése van, akkor addig nem engedi a rendszer, amíg ezt nem csökkenti legalább 14-re.
-
válasz
zsolesz010 #954 üzenetére
Hát igen ez lenne a minimum, nem probléma egyébként csak meglepődtem, legalább bezártam 1-2 régit ami nem ment
Csak az a gáz, hogy mindenki hallgat, még a végén fizetős lesz, mint a Vatera
mellesleg korrekt, mert akinek több van az ezután hülye lesz bezárni őket, ha szóltak volna, akkor énis gyors nyitottam volna még vagy 20-at sosem lehet tudni, aztán mindíg frissítettem volna az épp aktuálisra -
válasz
zsolesz010 #952 üzenetére
De hová van ez kiírva?Mert én sehol sem találom
-
zsolesz010
senior tag
-
Limitálva lett a maximum hirdetések száma?vagy ez volt is csak eddig nem vettem észre?
Azt írja, hogy max 15aktív hirdetésem lehet
bár találtam nem 1 embert akinek jóval több hirdetése van, úgyhogy ez valami újkeletű dolog lehet, jó lenne ha ezt közzé is tennék valahová, mert igencsak meglepődtem
-
Nem tudom hova írjam a kérdést, talán itt a legjobb. Lejárt hirdetések keresése nem lehetséges? Pozitív értékelést adnék valakinek, de ugye kellene a hirdetési link, amit sajnos már nem találok.
-
Ice!?
őstag
Volt már szó arról, hogy látogató számlálót rakjanak a hirdetésekbe?
-
hát ez az...
csendes tag
válasz
Winner_hun #942 üzenetére
értem .köszönöm bár ez gyenge vigasz. de szerintem ez volna a minimum hogy lakcím csak egy lehessen.mert a keresőbe ha beírom a várost akkor millió jön elő,de mindegy.
kösz. asszem kb egy éve már meg kérdeztem. -
Winner_hun
félisten
válasz
hát ez az... #940 üzenetére
Szerintem a kezdetektől fogva így van, sokszor le lett már írva, ha lesz változás akkor majd észre fogod venni.
-
hát ez az...
csendes tag
ennyien ne válaszoljatok
-
hát ez az...
csendes tag
sziasztok!
szeretném meg kérdezni mikor lesz javítva az hogy pl: aki fel ad egy hirdetést az ne 100 várost adjon meg lakcímül!mert nem egyértelmű hogy hol lakik az illető!és hát.......régen ez nem így volt! a keresés se a valós adatokat mutatja ebben a formában.
köszönöm megtisztelő válaszaitokat!
-
lenox
veterán
válasz
Winner_hun #938 üzenetére
Koszi, a letoltos linkek nem mentek, hogy megnezzem, milyen, egyebkent nyilvan lehet ilyet irni/hasznalni, de kenyelmesebb lenne egy gomb az oldalon, nem? En mondjuk annyit nem hirdetek, hogy sok idot megerje erre szanni, de ugy lattam, van aki igen...
Kozben sikerult letolteni/megnezni.
-
lenox
veterán
2 javaslat:
- A hirdeteseknel legyen link az adott hirdeto minden hirdetesere (marmint nem egyenkent, hanem ami kiadja a listat)
- Sajat hirdeteseimet lehessen egyszerre uppolni -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Jó lenne, hogyha a monitorok nem csak két részre lennének osztva (crt és tft), hanem colra vagy incsre is.
piadex2
-
Sziasztok!
Két javaslatom lenne:
Az egyik, hogy a hirdetésbe illeszthető képméret pixelkorlátait, hogy lehetne kicsit lazábbra venni? Gondolok itt arra hogy a magasság 160 pixel engedélyezett.
Ez egy négyzetszerű képnél nagyon kevéske, egy álló gépház képe pl. alig látható.A másik, hogy a linket/szövegformázást nem lehetne valahogy kihagyni a karakterkorlátból?
1000 karakter bőven elég, viszont pár link/formázás és már alig marad hely.Remélem sikerült hasznos javaslatot tennem.
-
kp78
addikt
válasz
zsolesz010 #933 üzenetére
Tudom használni a keresőt, és nem is szoktam így ömlesztve nézni a hirdetéseket, csak ma vhogy eldurrant az agyam ennek láttán, mivel onnan indultam el keresésre.
Ami zavar a dologban az az, hogy én is szoktam hirdetni, - szinte minden telefonom itt adtam el -, és ha nyomok egy UP-ot a hirdetésemre, majd két perc múlva jön két ilyen srác, és a hirdetésem máris a 3. oldalra kerül.
Mert én használom a keresőt, de ezt nem mindenki teszi meg, hanem ömlesztve ránéz a hirdetésekre, és kész.
De belátom, hogy elhamarkodottan írtam be ide, úgyhogy elnézést kérek. -
zsolesz010
senior tag
A hardverapro.hu egy apróhirdetési oldal, a hirdetések a profilja. Jól nézne ki, ha egy hirdető mondjuk max. 3 hirdetést adhatna fel.
Első osztályú kategorizálás mellett lehet keresni minden fent lévő témában. Mi módon zavar az téged, hogy az említett hirdetőnek jelenleg 149 hirdetése fut? Miért nem csak azt a kategóriát nézed, ami téged konkrétan érdekel?Ha láttad a hirdetéseket, akkor tudod, hogy nem nagyon találni köztük duplát/triplát, mert jórészt teljesen különböző termékeket kínál/keres.
Ha itt nem lehetne olyan kiemelkedően korrekt körülmények között hirdetni, mint ami most van (beleértve, hogy nem korlátozzák mondjuk 3-ra a feladható hirdetések számát), akkor fogná magát ő is, és átmenne a következő hirdetési oldalra (még ha az minőségben el is marad a hardverapro-tól), az általa generált forgalommal meg az ottaniak reklámbevételeit gyarapítaná.
Ez érthető okokból nem érdeke a hardverapro üzemeltetőjének, és az oldalt eladásra/vásárlásra használóknak sem. -
kp78
addikt
Szép napot!
Szerintem limitálni kellene 1-1 felhasználónak, hogy mondjuk max. 3 hirdetést adhat fel, mert ez szerintem már durva kicsit.
Persze tudom, hogy akkor mindenki regisztrálna több névvel, és úgy adná fel, de ez így annyira nem jó. -
DarPet
tag
Üdv!
Szerintem érdemes lenne a telefon kategórián belül csinálni egy vezetékes telefonok alpontot, hogy ne az egyéb kategóriába kelljen berakni, mert ott nehezebben találák meg akik keresik...
Továbbá egyetértek azzal, hogy ha városra keres rá valaki, az összes várossal megjelölt hírdetések vannak túlsúlyban... ez elég félrevezető tud lenni, mert 5-ből 4-en biztosan nem tudják személyes átadással megoldani az üzletet, így marad a posta, amit eleve kerülni szeretne az, aki váos szerint szűr, tehát elvesztegeti az idejét... Ezen is szerintem változtatni kéne.
Esetleg lehet olyat, hogy a Ph megbízhtósági pontokat kijelezze a rendszer az egyén adatlapján? Így megnehezedne a csalók dolga, és megnőne a becsületes eladók iránti bizalom.
-
m1sk4r
aktív tag
Üdv. mindenkinek!
Ide írom, mert szerintem ide tartozik. Másnál is előfordult az, hogy hiába UPolja a hirdetését az nem kerül a lista elejére. Már két napja próbálom, de azonkívül, hogy a lehetőségek elfogytak nem történt semmi.
Szerk: oké megvan, én voltam béna, nem up szerint rendeztem az aprókat.
-
iknight
senior tag
Egy apróságot szeretnék megjegyezni, az apróknál, a notebooknál a 7-10" colos kategóriának az a neve hogy netbookok, és hát ugye a netbook kategóriába, az asus eeepc-k és stbstb cuccok tartoznak, én most pl egy Samsung Q1-t árulok ami szintén 7" colos, de ez egy felső kategóriás UMPC, és így a netbook kifejezés nem túl találórá...
-
johnjohn
addikt
válasz
Winner_hun #927 üzenetére
Köszi, értem .
-
johnjohn
addikt
Nem lehetne kigyomlálni az inaktív apróhirdetéseket? Van több is amit csak feltett valaki, aki kizárólag ezért regelt, és aztán itt felejtette az egészet. A másik fele , egy két olyan hirdetés, aminek a tulajdonosa már ki lett zárva. Könnyebb volna az áttekintés.
Esetleg lehetne limitálni a hirdetések élettartamát. -
Oliverda
titán
Az esetleges félreértések elkerülésének okán valaki szét tudná választani a Processzorok illetve Alaplapok szekciók alatt is megtalálható Socket AM2/AM2+/AM3 kategóriát külön Socket AM2/AM2+ illetve Socket AM3 részekre?
AM2/AM2+ CPU nem megy AM3 lapban. Illetve a következő generációs AM3 CPUk sem fognak menni AM2/AM2+ alaplapban.
-
Rosep
senior tag
válasz
runner 125 #922 üzenetére
Nem a saját hirdetéseimet akartam figyelni íly módon. De azért köszi!
-
Winner_hun
félisten
válasz
runner 125 #922 üzenetére
Idővel meg lesz szakértve, ha hasznosnak bizonyul akkor meg is lesz valósítva.
-
-
Foglalt név
addikt
Másrészt, mivel apróhirdetés és nem topic, relevánsabb információ, hogy az eladó mikor foglalkozott vele(up-olta) legutóbb. Hiába "aktív" egy apró, mert sokan írnak bele, ha az eladó nem jár arra. Ellenben élő egy hirdetés, akkor is, ha nem írnak bele, a feladó mégis rendszeresen up-olja.
Ha kiemelten figyelsz egy aprót, akkor levélértesítőt is be tudsz állítani rá.Az egyetlen kimaradó "funkció", hogy a pörgős aprók elől legyenek. Ezt viszont szeretnénk is elkerülni, a régi megoldásnál az ily módon a rendszer által generált forgalom elég átláthatatlanná tett jó pár aprót.
Jelentősen csökkent is ezáltal az olyan aprók száma, ahol "Nekem is a haverom(rejtett up)" jellegű hozzászólások tömkelegéből kellett kihámozni a pár érdemi információt -
Rosep
senior tag
válasz
Winner_hun #918 üzenetére
Azt megtudhatom miért nem?
-
Rosep
senior tag
Lenne egy javaslatom az apróhirdetésekhez.
Be kéne tenni az apróhirdetések rendezéséhez is egy olyan opciót hogy:
"utolsó hozzászólás szerint csökkenő"Ugyanis a hozzászólást nem veszi UP-nak a rendszer.
Én pl. mindig úgy nézem az aprókat, hogy volt-e hozzászólás, de ehhez feleslegesen sok sort kell szemmel átfutni, sok időm elmegy vele.Ha megoldható előre is köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Kérdés;
A profilban nem lehetne feltüntetni az adott emberke aktív hirdetéseit? Pl. úgy gondolom mint vatera-n; "Felhasználó termékei"..
Tudom h rá lehet keresni, noh de egyszerűbb lenne ha a profilban csak kattolni kellene egyet, nem?
Üdv.M -
Gerisz
addikt
válasz
Winner_hun #914 üzenetére
Ilyen is van!
Köszönöm! -
Winner_hun
félisten
Jobb felső sarokban a beállításaimra kattintva az apróhirdetések részt utolsó up szerint csökkenőre állítsd be, úgy már az elején fogod látni
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Nem megy a hirdetés előrehozás!
Már ellőttem mind a kettőt. -
animatrix11
őstag
jah és elnézést az offért tudom nem pont témába vág, de csak azt a topicot talátam, ami hardveraproval foglalkozik
-
animatrix11
őstag
Miért van az, hogy kirakok egy terméket jó áron, kiirom, hogy az ár fix, de ennek ellenére mindenki azzal kezdi hogy ár-xk-ért vinném?
teljesen mindegy milyen árat adok egyből alkudnak, addig nem is érzik jól magukat amig a béka segge alá nem megy az ár
vagy én csinálok valamit rosszul...
tudom, hogy gazdasági válság de akkor is
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Oliverda #909 üzenetére
Oldal teteje, bal oldalt - RIOS gépház - Ami a csövön kifér
-
fsb1000
nagyúr
Üdv!
A moderációs topicpól ide irányítottak.
A linkelt hsz.-em első része valóban idevág, mert a azokról a hírdetésekről szól, amik nem túl jól sikerültek és bosszuságot, vitákat generálnak.
Ha valakit érdekel olvassa, véleményezze: -
Oliverda
titán
Üdv!
Valaki szét tudná választani a Processzorok illetve Alaplapok szekciók alatt a Socket AM2/AM2+/AM3 kategóriát külön Socket AM2/AM2+ illetve Socket AM3 részekre? Nincs teljes átjárhatóság a két kategória között és ami most van feletehetőleg a jövőben már el fog tűnni.
-
-
aXXon
őstag
legalábis = legális ???
Egyébként egy aprohirdetéseket kezelő oldal úgy gondolom ilyen mélységekig nem ellnőrizheti és diszkriminálhatja a hirdetőt, hacsak nem írják oda rendesen, hogy ezen bizony kalóz software fut, mert az már felvet aggályokat a dologgal kapcsolatban és ott már bizony intézkedni kell.
A telefonmásolatok akkor ütköznek törvénybe, ha egy iphoneklónt valódi iphoneként akarnak neked eladni. Ruházatnál is így van, hogy akkor szopás a hamis Nike poló, ha az van rajta, hogy Nike, aztán közben valami India üzemben varrták a kis indiai munkások.
(bár nem vagyok meggyőződve arról, hogy az eredeti Nike cuccok nem így készülnek, max nem Indiában
)
-
iknight
senior tag
Lenne pár felvetésem itt az aprókkal kapcsoaltban, nem igazán találtam a megfelelő topikot ezért ide irom legfeljebb törlitek. Szóval ami szemet szúr nekem hogy pl sokan árulják a telefonokat navigációs softverrel, ezt feltüntetik a hirdetésben, mint ugye extra, de ezeknél a hirdetéseknél ahogy tapasztalom 70%-a softvereknek nem legalábis, így szerintem csak a jogtiszta szoftvereket kelleni engedni hogy árulják, még ha ilyen módon is. Másik dolog ami zavar az az ,hogy sok klóntelefont árulnak, és nemtudom, hogy ez mennyire legális a telefonoknál, de úgytudom, hogy pl ruházati cikkeknél stbstb törvénybe ütköző a másolatok árulása, ezért úgysejtem hogy a telefonoknál is, persze ebben nem vagyok biztos, de az első dolog amit irtam, az szerintem elég erkölcstelen dolog, ha már lopott szoftvert használ legalább ne azzal adja már el a telefonját.
-
ArchElf
addikt
Nem tudom hányan írták már elöttem, de egy Topic aktivitás flag (ikon, akármi) igen csak hiányzik a motorból... Gyakorlatilag egy olyan megoldást szeretnék, hogy melyek azok a topic-ok, amelyek változtak azóta, amióta utoljára megnéztem. tudom hogy hasonlítgatni nem illik, de a publikus fórum motorok általában már induláskor is hozzák ezt a fícsört
Remélem érthetően fejeztem ki magam.AE
Aktív témák
Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged