-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
tomatoma #1380 üzenetére
Bár függ az oldalad felépítésétől, de talán segíthet ez:
iframe példaCsinálsz egy új indeoldalt, benne két iframe-t, egyikbe az eredeti indexed, másikba pedig a lejátszó. frameborder=0-val lehet eltüntetni a keretet. Ha a lejátszó az eredeti oldalon látszott valahol, akkor szerintem úgy lehetne megcsinálni, hogy azt az iframe-t, amibe a lejátszót rakod, abszolút pozícióval berakod a másik iframe felé.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
zhagyma #1306 üzenetére
"... Lehet valahogy nem esemény alapon javascript függvényt meghívni? ...
Lehet eseményből és sima függvényhívással is meghívni javascript függvényt. Itt nem tudom, pontosan mire gondolsz?"
Php oldal, mysql adatbázissal. Ha bizonyos adatok ilyenek/olyanok az adatbázisban, akkor nekem kell oda egy javascript a kliens gépére, ami lefut, különben nem.
-
Drizzt
nagyúr
Egy legördülő listából kiválasztva egy eredményt, az onChange metódussal Ajaxszal frisstek egy div-et az oldalaom. Ez teljesen nagyszerű, de: alapból nem jön be semmi. Hogyan lehetne betenni valami alapállapotot neki? Lehet valahogy nem esemény alapon javascript függvényt meghívni? Érdekes módon body onload-dal se ment a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Vírusirtó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest