Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sa3ndor
csendes tag
Keresek egy olyan programot, amelyik tetszőleges időközönként honlapokat szkennelne, az új eddig meg nem talált linkeket kimásolná és listázná pl word fájlba. Konkrétan arra gondoltam, hogy a honlapomon az európai szociális rendszerek változásai érdekelnek és ezek változásait szeretném követni, úgy, hogy ne kézzel kelljen naponta végigkeresgélni, hanem akár naponta automatikusan tudja a program megadott keresési feladatok alapján keresni listázni és megjeleníteni, amit talált. Gépbekapcsolás és programindíítás után persze. Akár nem ingyenes programra gondoltam.Most kezdek programozni tanulni Javascriptet, szerintem ez a szoftver lenne a diplomamunkám, ha még nincsen ilyen kitalálva. Ha valakinél online tanulhatnék az lenne a legjobb, persze fizetnék a konzultációkért, feladatokért, stb. Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest