- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Ha már úgyis Angular a téma. Nekem egy inkább elméleti/logikai kérdésem lenne:
Pár hete kezdtünk el egy új projektet ami PHP backend (Codeigniter) és Angular frontend-en megy elszeparálva szépen ahogy a nagykönyvben. Ebben a projektben az Angular kísérleti jelleggel van benne, nem vagyok nagy ninja, de így legalább megismerkedem vele én is. Nos a kérdés pedig a tyúk vagy a tojás esete kissé. Hogy a view-kat ne gányoljam össze ezért azokban már csak Angular kifejezéseket használok PHP-t nem, tehát pl egy felhasználói profil megjelenítésekor nem a PHP objektumot jelenítem meg (az nincs is, felesleges lenne), hanem oldalbetöltéskor AJAX lekéri adott felhasználót, majd az Angular írja ki az adatokat. Az Angular modul, a view-al együtt töltődik be, így mindenképpen várni kell az AJAX válaszra, amit jelenleg úgy oldottam meg, hogy megjelenik egy kis betöltés gif, aztán ha megjött az adat, megjelenik helyette a profil. Meg lehet e oldani, szépen, nem hákolva, hogy maga a view csak akkor töltsön be, ha már megvan az AJAX response? Szerintem hülyeség már maga a kérdés is, de inkább megkérdezem mi a helyes eljárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- Hobby elektronika
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest