Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Ha ez egy 0-rol induló project ahol még semmi sincs eldöntve akkor mi szól a react ellen azon kívül, hogy nem ismered? A react is van olyan jó, sőt..., mint az angular így nem értem, hogy mi a problémád vele
Mmmint, értem, hogy egy olyan ember döntött aki egy sort sem fog írni stb, de ettől függetlenül a react napjaink vezető frontend framework-e és egy projectnek csak örülnie kéne, hogy ezt használhatja. Lehetne ennél sokkal rosszabb is ha pl vanillajs-el kéne csinálni meg jQueryvel. Szerintem. Félreértés ne essék az angular2 is nagyon jónak tűnik és arra is ugyanezek igazak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mmmint, értem, hogy egy olyan ember döntött aki egy sort sem fog írni stb, de ettől függetlenül a react napjaink vezető frontend framework-e és egy projectnek csak örülnie kéne, hogy ezt használhatja. Lehetne ennél sokkal rosszabb is ha pl vanillajs-el kéne csinálni meg jQueryvel. Szerintem. Félreértés ne essék az angular2 is nagyon jónak tűnik és arra is ugyanezek igazak.