-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyurkikrisz #6613 üzenetére
Általában ez szokott lenni igen. Egy api és egy különálló kliens.
-
válasz
Sk8erPeter #2367 üzenetére
Jó jó értelek, akkor kérlek utólag had korrigáljak:
- "a php függvényre hivatkozok konkrétan, mvc segítségével", remélem így jobb, ha nem akkor bocsi nem tudom rendesen megfogalmazni
-
válasz
Sk8erPeter #2365 üzenetére
Szia!
Közbe rájöttem mi volt a gond.
"szimplán a php -ra hivatkozok akkor pedig jó" például: http://valami.hu/felhsználó_törlése/béla
-
Sziasztok!
Annyi lenne a gondom, hogy Jquery -vel szeretnék egy url -t megnyitni a "háttérben". Gondoltam, hogy erre jó lesz az ajax, de nem csinál semmit. A lényeg, hogy admin felületen néhány funkciót így akarok végrehajtani, pl.: delet, block, activate. Az ajax -szal egy url -re szeretnék hivatkozni, amit a controller amúgy elvégezne pl.: http://www.gipszjakab.com/users/block/béla. (Remélem érthető
). Most a script lefut, de éppenséggel nem csinál semmit, szimplán a php -ra hivatkozok akkor pedig jó.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest