Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Tudom, hogy ez nem működik. Ezt a kódot múltkor kaptam, mikor a böngésző eszköztárra kellett egy ilyen "könyvjelző script", ott működik, de a google script már nem ismeri. Azt akarom megcsinálni, hogy ha a táblázat egy cellájába beírok egy url címet, akkor a mellette lévő cellákba automatikusan írja be az og:title és az og:image tagokat.
Már minden létező kifejezésre rákerestem, de nem találtam egyszerű megoldást, csak ezt a szolgáltatást ami azt hiszem ezt csinálná meg helyettem, pontosabban ezen videó alapján már könnyen megtudnám csinálni.
De tényleg ilyen bonyolult lenne megírni, hogy jobban megéri beregisztrálni egy ilyen oldalra?
Megköszönném ha valaki megadná a helyes kódot ezen meta tagok kinyerésére, mert én csak a sötétben tapogatózok. C-nyelvet ismerem csak, azt se 100%-osan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest