Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Ránézve a kódra, én is ezt tenném, amit írtál:
Google alapján arra jutottam, hogy talán eseménykezelést kellene csinálnom a form-on létrehajtott submit eseményre, de lehet, hogy teljesen rossz úton járok.
A submit feliratú button type-ját buttonról submit-ra módosítanám, és levenném az onclick eseménykezelőt erről a gombról. A submitAction függvényt a form elem onsubmit eseményéből hívnám meg:
<form method="post" onsubmit="return submitAction()">.A submitAction functiont is módosítani kell. Ha mehet a submit, akkor a submitAction true értékkel térjen vissza, ha nem, akkor false-al, tehát ezt:
document.forms[0].submit();, erre kell cserélni:return true;Na most ez az elmélet, kipróbálni nem próbáltam ki. Ami látszik a forráskódból, hogy ez egy nagyon régi script lehet, és én semmiféle validációt nem látok a submitAction-ben, így ez elvileg mindig végrehajtja a form submitet, bármi is van az email mezőben. Az sem világos, hogy a loadAction és a submitAction miért állítgatja a form action-jét, méghozzá ha jól látom, ugyanarra az értékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest