- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
Silεncε #8506 üzenetére
Köszönöm a részletes választ.
És persze elrontottam a kérdést, rossz példát hoztam fel, mert a gombokon, elemeken lévő onclick-függvényhívásokra akartam volna rákérdezni - azért is hoztam a félkövérre állítós példát mellé.
Szóval arra irányult volna eredetileg a kérdés, hogy van-e hátránya annak, hogy ha
onclick
-ként állítom be magában a HTML kódban a gombra, mit csináljon (függvényhívás), azzal szemben, ha a gombnak csak meg van adva az osztály pl. hogyclass="btn-toggleDarkMode"
, aztán egy külső JS-ben pedig definiálva van hozzá egyaddEventListener
, és ott történik a JS hívása?Nyilván szebb, tisztább a kód, ha csak egy class van megadva a gombnak, viszont emiatt ugye több kódolás is a háttérben.
A T-s dologra pedig nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- ASUS routerek
- 7 Days to Die
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Escape from Tarkov
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest