Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
"és szemmel láthatóan az újabb irány kerekedett felül a régin."
Igen, ezzel teljesen egyet tudok érteni, hogy a régóta használt kvázi egyedüli frontendes programozási nyelvből már egy teljesen más irányt vett az egész JS dolog. Bár a backend és nodejs tényleg szépen lassan egyre nagyobb teret nyer, de az új irány szerintem inkább a minél nagyobb, robosztusabb alkalmazások készítese JS alapokon, és ez lehet web frontenden, desktopon, mobilokon (konkrétan vastag kliens készítés JS-ben), és lehet a már említett backend is. Az ehhez tartozó komplexitáshoz szerintem szükség van/lehet olyan dolgokra, amik segíthetik a fejlesztők munkáját. Ez persze nem mindenkinek tetszik, nem mindenki ért egyet ezzel az iránnyal, de egyik programozási nyelv sem mondhatja el magáról, hogy mindig mindenki 100%-ig meg van elégedve vele.
-
fordfairlane
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem tudom, hogy kliens- vagy szerveoldali-e ez a dolog, de ezt a béna arrow szintaktikát felesleges túlzásnak tartom csupán arra, hogy a this-t másképp kezelje. Az, hogy meg lehet vele takarítani pár karakter begépelését a function() {}-hoz képest, az nekem nem szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPad topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest