Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Hú micsoda flame-et indítottam el a js kritikámmal

Szerintem egyébként két irány van jelenleg js fejlesztésben, és szemmel láthatóan az újabb irány kerekedett felül a régin. Azaz js-el eddig jellemzően frontenden fejlesztett az ember egyszerűbb, kisebb cuccokat. Az új irány pedig a js backenden használata akár nodejs-el, akár cross-platform app-ok írásával.
Fordfairlane és én nehezményezzük, hogy frontend vonalon kb. semmit nem javult a js, amivel jobban kézre állna, mint mondjuk 2 évvel ezelőtt. Viszont Zedznek is igaza van a nyelv tagadhatatlanul fejlődik, csak éppen backend felhasználási irányba. Ha frontend felől nézzük kb. éppen leszarósak az osztályok, generátorok, ellenben hány éve várja az ember, hogy ne kelljen kiírni, hogy document.getElementById("akármi"), hanem csak kb. $("#akármi"). Vagy ne 4 sort kelljen írni egy minimalista ajax-os get híváshoz.
Nyilván változik a világ, és a nyelvek próbálják lekövetni az új trendeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Steam topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest