- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Hú micsoda flame-et indítottam el a js kritikámmal
Szerintem egyébként két irány van jelenleg js fejlesztésben, és szemmel láthatóan az újabb irány kerekedett felül a régin. Azaz js-el eddig jellemzően frontenden fejlesztett az ember egyszerűbb, kisebb cuccokat. Az új irány pedig a js backenden használata akár nodejs-el, akár cross-platform app-ok írásával.
Fordfairlane és én nehezményezzük, hogy frontend vonalon kb. semmit nem javult a js, amivel jobban kézre állna, mint mondjuk 2 évvel ezelőtt. Viszont Zedznek is igaza van a nyelv tagadhatatlanul fejlődik, csak éppen backend felhasználási irányba. Ha frontend felől nézzük kb. éppen leszarósak az osztályok, generátorok, ellenben hány éve várja az ember, hogy ne kelljen kiírni, hogy document.getElementById("akármi"), hanem csak kb. $("#akármi"). Vagy ne 4 sort kelljen írni egy minimalista ajax-os get híváshoz.
Nyilván változik a világ, és a nyelvek próbálják lekövetni az új trendeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest