Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter
    nagyúr

Segítséget kérnék egy vélhetően alap programozási dologban. Modal Window-t szeretnék rögtön a kezdőképernyőre, miután betöltött a program. Ezt a kérdést feltettem a weblap készítés topikban, és el is indultam a megadott irányba a kapott válaszok alapján, de a programozási skillem felér a héber nyelv tudásommal, így nem sikerült megvalósítani.
    Itt egy link (Hogyan.zip), amely tartalmazza az összes szükséges fájlt a 'problémámhoz', ha valakinek van egy kis ráérő ideje, és vet rá egy pillantást, akkor nagyon megköszönöm a segítségét.

Ha lehet, rakj fel egy egyszerűsített példát inkább a jsFiddle-re, pont ilyen szemléltetésre és demózásra való. Az egyes külön lévő panelekbe fel tudod rakni a HTML-, CSS-, ill. JS-kódodat. A HTML-résznél ebben az esetben nem kell az alapvető struktúra, elég a <body>-ban lévő részt bemásolni. Így több esélyed van arra, hogy segítséget nyújt valaki közülünk, amikor picit ráér. :)
    Szerintem a legtöbbünknek nem lesz kedve kibontani a zip-fájlodat, aztán helyileg tesztelni, majd felrakni helyetted a javított/javasolt jsFiddle-példát. :)

Új hozzászólás Aktív témák