Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha adhatok egy tanácsot, ne az újításokkal kezdj foglalkozni, hanem sajátítsd el rendesen a JavaScript-alapokat, aztán mélyítsd a tudást olyan feladatokkal, amikkel hétköznapi feladatokat oldasz meg. Ne olyan dolgok megértésével kísérletezz kapásból, amikhez az is szükséges, hogy értsd az alapokat ahhoz, hogy értékelni tudd és értsd is az újdonságokat. Ha a relatíve stabil alap megvan, utána mehet a többi.
Szerintem Jim-Y tudása már elég speckó dolgokra terjed ki, sokszor már nekem is totál ismeretlen és új, amikről beszél.
De Jim-Y kolléga a melója meg saját elhivatottsága miatt sokkal intenzívebben foglalkozik a JavaScripttel. Az, hogy honnan hova jutott ezen a területen, az egyébként szerintem elég példamutató, elég rendesen látszik a belefektetett energia.Jim-Y: remélem elpirultál.

Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De Jim-Y kolléga a melója meg saját elhivatottsága miatt sokkal intenzívebben foglalkozik a JavaScripttel. Az, hogy honnan hova jutott ezen a területen, az egyébként szerintem elég példamutató, elég rendesen látszik a belefektetett energia.