Hirdetés
- Riasztó topik
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Amúgy egyetértek, mit sem ér a sok új syntactic sugar, ha még nem érti valaki az alapokat, vagy nem kódolt eleget ahhoz, hogy értékelni tudja például a spread operátort. Nekem például ez már többször is előjött, hogy de jó is lenne, ha egy tömböt szét lehetne robbantani pozícionális argumentumokra még mielőtt megjelent volna az ES6-ban. Persze ott volt erre az apply, de akkor is

Zedz: "Nagy kár hogy mondhatni halott ez a topik, nem "pörög" annyira." Egyik haverom mondta tegnap, hogy majd nézzem meg a JS topikot, mert valami hülye mindig linkelgeti a fass***it, és, hogy tök jól elbeszélget magában.
Nekem inkább az a bánatom, hogy legtöbbször a betévedők kérdései kimerülnek a frontendes kérdésekben, minthogy hogyan lehet 10pixellel lejjeb mozgatni valamit javascripttel és hasonlók, és ritkábban jönnek elő olyan témák, amire még ezen kívül használják a JS-t.Pl:
* szerver oldal
* IoT
* Canvas -> játékok, animációk
* Desktop appok és widgetek
* ilyesmikEzért szoktam néha ilyen témákból is linkelgetni ^^ Bár az utolsó 2-3 ponthoz eddig még nem sok közöm volt :/
-
Zedz
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Az alapokat ha mondhatom akkor egy stabilabb szinten már elsajátítottam, például az objektumokkal való munka már nem okoz különösebb gondot. Egy ideje már jobban érdekel a JS, szeretnék benne minél jobb lenni és ebben fognak nekem segíteni ezek az eszközök, amiket Jim-Y is felsorolt.
Elolvastam az oldalukon található leírásokat, githubon található írásokat, próbálgatom őket. Broswerify például nagyon tetszik, a 6to5 érdekességnek jó, de nem tudom mennyire tudnám kamatoztatni még a benne rejlő lehetőségeket.

Nagy kár hogy mondhatni halott ez a topik, nem "pörög" annyira.
Na majd szólok honda haverunknak, lesz itt kérdés bőven. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem inkább az a bánatom, hogy legtöbbször a betévedők kérdései kimerülnek a frontendes kérdésekben, minthogy hogyan lehet 10pixellel lejjeb mozgatni valamit javascripttel és hasonlók, és ritkábban jönnek elő olyan témák, amire még ezen kívül használják a JS-t.

Na majd szólok honda haverunknak, lesz itt kérdés bőven.