-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"2: az input tageket nem zártad le normálisan."
Én is le szoktam zárni, hozzá vagyok szokva az XHTML-szintaktikához, de egyébként HTML4-ben és HTML5-ben sem okoz validitási problémát ennek hiánya."3: a htmlben lévő onClick kerülendő, hivatalosan? is deprecated, vagyis elavult."
Miért lenne már az onclick attribútum hivatalosan is deprecated?
Egyébként valóban kerülendő, az igaz, de ettől még nem deprecated.
Ami viszont deprecated, az a script tagben használt language="JavaScript", amit már ötezer éve nem használnak. Remélem, azon az ún. "webmester képzésen" nem ezt nyomatják, ha igen, akkor máris árulkodó, hogy mennyire szart sem ér..."4: a teszt függvényed két paraméteres, te pedig egy paramétert adsz át neki, így meg sem hívódik."
Hogy micsoda?!
1. a meghívás: teszt(mezo.value,numerikus.num) - mint látható, két paramétert ad át
2. attól még, mert akár 0 paramétert ad át egy 2 paramétert "váró" függvénynek, már miért ne hívódna meg?Ez azért csúnya volt.
Ez JavaScript.Egyébként ez a teszt() függvény nem sokra jó, ez csupán ellenőrzi, hogy az egyik szóban lévő karakterek előfordulnak-e a másikban; például a teszt('teniszütő', 'teniszütőségesség') és a teszt('teniszütő', 'tsesnsissszsüstsős') is true-t fog eredményül adni, míg a teszt('teniszütő', 'tenisz') például nem (false).
"6: úgy használod a ciklusokat és elágazásokat mintha lambda kifejezések lennének"
Nem láttam ilyeneket, ezt mire értetted?Muszáj volt ezeket korrigálni, sorry, hogy épp a Te hsz.-ed esett ennek áldozatul, de az állítólagos webmester képzésen (!!) részt vevő illető mindezt már kész tényként ve(he)tte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest