-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
válasz
Sk8erPeter #2829 üzenetére
Igazából nem nagyon ismerek benchmark-os oldalakat/programokat, ha tudsz akkor ajánlhatnál.
A Chrome Inspector-ban a Profile-al próbáltam méregetni. A CSS Selector Profiles-ban mértem le a 2 fajtát, styledal, és csak sima jQuery-vel, előbbi 2 mérésből 0 és 1ms, utóbbi 94 és 107ms lett. A CPU Profiles ezt adta jQuery-vel, styled-al.
Amúgy persze érthető, hogy miért lassabb a .css(), hiszen ennél mindegyik matched elementet sorra veszi, csinál belőle egy jQuery-nek megfelelő osztályú objektumot, metódusokkal stb. és ez mind időt vesz el. A styled meg szintén valamilyen módon sorra veszi az elementeket, de az már csak annyira, mint amikor a .css() megváltoztatja a style attribútumot és azt sajnos nem tudom, forráskód hiányában, hogy talán optimálisabb módon is akár. Memória szempontjából egyik se kérdéses, a styled alapból nem használhat sokat, a jQuery-s objektumokat meg a GC majd összeszedi gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest