- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni időjárás-állomás
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tanulni mindig jó és hasznos. Kiábrándítani nem akarlak, de ez nem olyan ötlet, amiből valaha is haszon lesz, mindegy, hogy a google látja-e vagy sem.
Tanuláshoz irányok, amiket javaslok:
1. Szerver oldali frameworkök. Ha eddig PHP-ztél, és elégedett vagy vele, akkor valami értelmesebb PHP frameworköt javaslok, mint pl. Laravel, Yii, vagy azt se tudom mik a trendi PHP frameworkök mostanában.
2. Kliens oldali frameworkök. Ezek valóban nem barátai a SEO-nak, de manapság egyre kevésbé megkerülhetőek. Vuejs, React, Angular, Svelte (még talán ez utóbbi a legmegfelelőbb a SEO barát weboldalak kicsit erősebb interaktív irányba felokosítására).
3. Ezt csak nagyon óvatosan mondom, mert ez nagyon szubjektív, de én a helyedben elgondolkodnék az aranyos, játszós nyelv PHP helyett (öhm, tudom hogy most szereztem egy rakás ellenséget, és sokan a szívükhöz kapnak), valami komolyabb, teljesítmény orientált nyelvre váltani backenden pl. Java (Spring), C# (Asp.Net Core), Go (nem tudom milyen frameworkök léteznek hozzá) mennek mostanában. Én személy szerint az Asp.Net Core-ra esküszök, de mondom ez nagyon szubjektív
Új hozzászólás Aktív témák
- Netgear R6400 DualBand AC1750 router
- Gainward GeForce RTX 5080 PHOENIX 16GB - Alza garancia 2028.11.08 - BESZÁMÍTOK!
- IPhone 16 128GB gyári független mint az új 2026.08.24. Apple jótállás
- IPhone 17 Air 512GB gyári független hibátlan 2026.12.17. Apple jótállás
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku!
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest