Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Amazon Fire TV stick/box
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a tanácsot.
Átállítottam 1.1.1.1-re, és egy bő 10 percig próbáltam előhozni a lassulást, de nem sikerült.
Viszont azt nem értem, hogy miért kellett az újabb DNS lookup?
Mármint böngészek az oldalon egy ideje, így a DNS lookup a szerveremre nyilván már az eleje óta megvolt, másképp be se töltött volna.
Aztán böngészek-böngészek, és egyszer csak belassul (előző screenshot), és írja, hogy megint volt egy lookup.
Nagyon felületesek az ismereteim a témában, de nem úgy van, hogy X időre cacheli, hogy ez a domain ez az ip cím? És amíg él a cache, addig nem kérdezi újra.
Most vagy ilyen rövidre van állítva a cache (kinél? szolgáltatónál?), vagy valami máshol mással van a baj?(Kérlek, javíts ki bármiben, amit rosszul tudok. Persze csak amennyire időd engedi.
)Köszi.
@martonx: De az akkor nem DNS Lookup-ként jelentkezne, hanem a kliens és szerver közötti kommunikácóban, a php által visszaadot értékekben. Erre látom is a számokat (F12 - Network alatt) a megfelelő axios-os hívásnál, de mind jó érték. (Persze ettől még belassulhat a szerver, de ez amit elkaptam és ennyiszer sikerült megismételni pont nem ez volt - legalábbis így látom, de simán tévedhetek, nagyon új ez még nekem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)