Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
"Ez amúgy szerintem a JS egyik nagy problémája."
Szerintem is, de nem a kliens oldali "ellenőrzés" miatt. Ez a klasszikus sokat akar markolni dolog, aminek a végét jól ismerjük. Én nagyon szeretek JS-ezni, de szvsz helyén kell kezelni a dolgot. Pl. egy webes SPA összerakás számomra egy érdekes dolog, szívesen foglalkozok vele, de ha azt mondanák mondjuk holnap, hogy portoljam át a Javaban írt Androidos appot amin dolgozok Javascriptbe, akkor inkább levetném magam a teraszról.

martonx kolléga írta le egy pár hozzászólással feljebb, hogy ismétlődnek a dolgok. És ebben igaza van, szerintem jól látszik, hogy most egy kicsit megint kezdenek "bezárkózni" a platformok. Ugye az Apple a kezdetektől az "egy hardver egy szoftver" szemléletet követi, de az MS és Google utolsó húzásai is ezt az irányt mutatják fel. Ha ez lesz az elkövetkező pár évben, akkor lehet, hogy a fene nagy "JS-t mindenhová" hype hamarosan abbamarad, és végre visszakerül az eredeti helyére.
(#6403) martonx Minden ilyen szűk látókörű embert azonnal ignorálok. Úgy sem lehet arról, hogy egy nyelvet helyesen is lehet használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- OLED monitor topic
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Ryzen 9 7800X3D+RX 9070 XT+32GB DDR5 +1 TB SSD+1000W GOLD +240 AIO/ Beszámítás
- Thinkpad P1 Gen5 16" 4K+ IPS i7-12800H RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi