- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
"Ez amúgy szerintem a JS egyik nagy problémája."
Szerintem is, de nem a kliens oldali "ellenőrzés" miatt. Ez a klasszikus sokat akar markolni dolog, aminek a végét jól ismerjük. Én nagyon szeretek JS-ezni, de szvsz helyén kell kezelni a dolgot. Pl. egy webes SPA összerakás számomra egy érdekes dolog, szívesen foglalkozok vele, de ha azt mondanák mondjuk holnap, hogy portoljam át a Javaban írt Androidos appot amin dolgozok Javascriptbe, akkor inkább levetném magam a teraszról.

martonx kolléga írta le egy pár hozzászólással feljebb, hogy ismétlődnek a dolgok. És ebben igaza van, szerintem jól látszik, hogy most egy kicsit megint kezdenek "bezárkózni" a platformok. Ugye az Apple a kezdetektől az "egy hardver egy szoftver" szemléletet követi, de az MS és Google utolsó húzásai is ezt az irányt mutatják fel. Ha ez lesz az elkövetkező pár évben, akkor lehet, hogy a fene nagy "JS-t mindenhová" hype hamarosan abbamarad, és végre visszakerül az eredeti helyére.
(#6403) martonx Minden ilyen szűk látókörű embert azonnal ignorálok. Úgy sem lehet arról, hogy egy nyelvet helyesen is lehet használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motoros topic
- Meghalt Chuck Norris
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gaming / Streaming PC Ryzen 5 5600X, RTX 3060 Ti, 32GB RAM
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest