Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Billentyűzet gondom van
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
"Ez amúgy szerintem a JS egyik nagy problémája."
Szerintem is, de nem a kliens oldali "ellenőrzés" miatt. Ez a klasszikus sokat akar markolni dolog, aminek a végét jól ismerjük. Én nagyon szeretek JS-ezni, de szvsz helyén kell kezelni a dolgot. Pl. egy webes SPA összerakás számomra egy érdekes dolog, szívesen foglalkozok vele, de ha azt mondanák mondjuk holnap, hogy portoljam át a Javaban írt Androidos appot amin dolgozok Javascriptbe, akkor inkább levetném magam a teraszról.

martonx kolléga írta le egy pár hozzászólással feljebb, hogy ismétlődnek a dolgok. És ebben igaza van, szerintem jól látszik, hogy most egy kicsit megint kezdenek "bezárkózni" a platformok. Ugye az Apple a kezdetektől az "egy hardver egy szoftver" szemléletet követi, de az MS és Google utolsó húzásai is ezt az irányt mutatják fel. Ha ez lesz az elkövetkező pár évben, akkor lehet, hogy a fene nagy "JS-t mindenhová" hype hamarosan abbamarad, és végre visszakerül az eredeti helyére.
(#6403) martonx Minden ilyen szűk látókörű embert azonnal ignorálok. Úgy sem lehet arról, hogy egy nyelvet helyesen is lehet használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest