- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
sztanozs #6402 üzenetére
"Ez amúgy szerintem a JS egyik nagy problémája."
Szerintem is, de nem a kliens oldali "ellenőrzés" miatt. Ez a klasszikus sokat akar markolni dolog, aminek a végét jól ismerjük. Én nagyon szeretek JS-ezni, de szvsz helyén kell kezelni a dolgot. Pl. egy webes SPA összerakás számomra egy érdekes dolog, szívesen foglalkozok vele, de ha azt mondanák mondjuk holnap, hogy portoljam át a Javaban írt Androidos appot amin dolgozok Javascriptbe, akkor inkább levetném magam a teraszról.
martonx kolléga írta le egy pár hozzászólással feljebb, hogy ismétlődnek a dolgok. És ebben igaza van, szerintem jól látszik, hogy most egy kicsit megint kezdenek "bezárkózni" a platformok. Ugye az Apple a kezdetektől az "egy hardver egy szoftver" szemléletet követi, de az MS és Google utolsó húzásai is ezt az irányt mutatják fel. Ha ez lesz az elkövetkező pár évben, akkor lehet, hogy a fene nagy "JS-t mindenhová" hype hamarosan abbamarad, és végre visszakerül az eredeti helyére.
(#6403) martonx Minden ilyen szűk látókörű embert azonnal ignorálok. Úgy sem lehet arról, hogy egy nyelvet helyesen is lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest