- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
sztanozs #6402 üzenetére
"Ez amúgy szerintem a JS egyik nagy problémája."
Szerintem is, de nem a kliens oldali "ellenőrzés" miatt. Ez a klasszikus sokat akar markolni dolog, aminek a végét jól ismerjük. Én nagyon szeretek JS-ezni, de szvsz helyén kell kezelni a dolgot. Pl. egy webes SPA összerakás számomra egy érdekes dolog, szívesen foglalkozok vele, de ha azt mondanák mondjuk holnap, hogy portoljam át a Javaban írt Androidos appot amin dolgozok Javascriptbe, akkor inkább levetném magam a teraszról.
martonx kolléga írta le egy pár hozzászólással feljebb, hogy ismétlődnek a dolgok. És ebben igaza van, szerintem jól látszik, hogy most egy kicsit megint kezdenek "bezárkózni" a platformok. Ugye az Apple a kezdetektől az "egy hardver egy szoftver" szemléletet követi, de az MS és Google utolsó húzásai is ezt az irányt mutatják fel. Ha ez lesz az elkövetkező pár évben, akkor lehet, hogy a fene nagy "JS-t mindenhová" hype hamarosan abbamarad, és végre visszakerül az eredeti helyére.
(#6403) martonx Minden ilyen szűk látókörű embert azonnal ignorálok. Úgy sem lehet arról, hogy egy nyelvet helyesen is lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest