- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
ASP.NET-en a konyhakész SignalR-t használom websocketezéshez windows szerveren IIS-el hosztingolva. Ez azért fontos, mert amit magamnak kitaláltam, az nem biztos hogy máshol is így van. No, SignalR-nél 64Kybte-ban maximalizálták a csomagok méretét, de tapasztalataim alapján 32K fölött és elég nagy számú csomag mozgásnál elkezd instabil lenni a dolog. Ahogy utána olvastam, valami pufferek viszonylag könnyen be tudnak telni a webszerveren websocket esetben.
Innen jött a 32KByte-os önkorlátom, így atom stabil komolyabb terhelés mellett is. Meg valóban igaz is, hogy a websocket nagyon gyors kétirányú kommunikációra lett kitalálva pici csomagokkal, nem pedig nagy csomagok lassú egyirányú kommunikációjára mint a http. Szóval már csak architekturálisan is szerintem alapvető hibát jelez, ha az ember elkezd több száz K-t áttolni websocketen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest