Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter
    nagyúr

Azzal védekezett, hogy ő inkább az embereit irányította, mintsem az operatív munkában vett részt. De mondjuk bármennyire is nem programozott napi szinten, nem hiszem, hogy a gugli segítségével, el kellene vérezni egy ilyen szintű beugró feladaton? Illetve az is kérdéses, hogy hogy irányítod seniorként az embereidet, hogy review-zod a kódjaikat, ha abszolút fingod sincs a programozáshoz?

Ráadásul az egész folyamat úgy indul, hogy nyisd meg az általad leginkább használt IDE-t, szóval akár még az intellisense-re is lehet támaszkodni.
    Na mindegy, a lényeg hogy tényleg tragikusak a felvételizők.

Az egészben tényleg az a durva, hogy bármilyen segítséget felhasználhatott (mármint azonkívül, hogy valakivel elküldeti a megoldást, hogy felvegyétek, mert az úgyis kiderül), szóval ha valaki valamirevaló fejlesztő, akkor nem igaz, hogy egy formot nem tud kiguglizni. Az sem mentség, hogy ő inkább irányítgatta az embereket, meg én sem értem, akkor hogyan vizsgálhatta felül mások kódját, ha ilyen hülye a kódoláshoz. Most például ezt az MDN és form szavakat egymás után írva három másodperc alatt találtam:
    https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/Guide/HTML/Forms
    Ha valaki ez alapján nem tud összerakni fejlesztőként egy űrlapot, akkor az ássa el magát. :P

Új hozzászólás Aktív témák