Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
A cégünk vett két jegyet, csak épp egyikünk se akar menni. A hr-es csaj, ma is megkérdezte tőlem, hogy nem mennék-e? Lehet én vagyok a paraszt, de nem hiszek a konferenciákban. Kétszer is megnéztem a programot, de egy olyan előadást nem tudnék mondani közülük, amiért megérné két napot ott szopni. Mondjuk talán jobb, mint dolgozni. Én személy szerint jobb szeretek tanfolyamokra elmenni, a konferenciák elég bullshit szagúak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Arcam SA 10 (2022)
- CraftBot Flow IDEX XL - 3D nyomtató, 2 extruderes verzió, garanciális
- 14" MacBook Pro (2024) M3 Pro / 18GB RAM / 1TB SSD Szinte új állapotban
- Számítástechnika készülékek és konzolok portalanítását, javítását vállalom BitTech szerviz 2025.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest