-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Forkolgatok pár apró dolgot a React segítségével, és egy olyan dologgal találkoztam amit nem teljesen értek.
Írtam egy egyszerű kódot, ami fogadja egy input értékét. Ha az inputot üresen küldték el, akkor return false-szal megszakítottam az adott function futását. Teszt során a log-ban viszont szólt maga a React, hogy a return false támogatottságát ki fogják venni a következő verzióból, így használjam inkább pl. a preventDefaultot.
Ezzel eddig nincs gond, megfogadtam a tanácsot, de érdekelt miért veszik el a támogatást? Az oldalukon is szerepel egy ilyen:
if (!text || !author) {
return;
}Utánanéztem de érdemli választ nem találtam, így gondoltam megkérdem itt.
+ Érdekes még számomra, hogy a function végén is ott szerepel magában a return; . Miért?
handleSubmit: function(e) {
e.preventDefault();
var author = this.refs.author.getDOMNode().value.trim();
var text = this.refs.text.getDOMNode().value.trim();
if (!text || !author) {
return;
}
this.refs.author.getDOMNode().value = '';
this.refs.text.getDOMNode().value = '';
return;
}
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest