- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Most egy abszolút szubjektív kérdés következik.
Mennyire jellemező a szakmában (ez most lehet Frontend, backend ...) meg úgy szerintem a programozásban dolgozóknál, hogy egy kisebb avagy nagyobb feladatot googlezással, majd copy pasttel oldalanak meg oszt csókolom?
Nem tudom, én eddig úgy voltam vele, hogy ami eddig nekem kellett, arra vagy keresgéléssel, majd az adott kód személyre szabásával sikerült elérnem egy probléma megoldását, és még kifejezetten JS berkeken belül nem igen volt olyan, hogy magam írtam volna hosszabb kódokat, a kisebb módosítgatásokat leszámítva. Természetesen ez lehet azért is van, mert frontendbe gondolkozva nem annyira elvetemült kódokra van (volt eddig) szükségem, mint pl. a szerver oldalnál. Valamint ha egy kódot találok, ahhoz megpróbálok mindig még jobban utánanézni, a működését megérteni (ez is egy tanulási módszer számomra), nem szeretem úgy hagyni, csak bemásolva, aztán működik, és azt se érti az ember, hogy hogyan.
Ti erről mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendszergazda topic
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest