Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem úgy "okosítod fel" a NetBeans-t, hogy "valahogy" működjön JS-fejlesztésre, hanem faszán működik JavaScripthez is. Hidd el, nem mondanám, ha nem használtam volna már sok-sok órát. Debuggoltam is már benne JavaScript-kódot, ehhez kapcsolódót itt írtam:
http://prohardver.hu/tema/weblap_keszites/hsz_10596-10596.html
Az Eclipse-et én sem szeretem, nem találom kézenfekvőnek, csúnyának is találom (mindig meglepődöm, amikor valaki Eclipse-kedvelőként a NetBeans-re mondja ugyanezt), úgyhogy azt alapvetően én sem annyira szeretem használni, pedig nagyon komoly pluginek vannak hozzá, és sokszor bizonyos projektekhez vagy bizonyos munkahelyeken kikerülhetetlen. (Egyébként engem a különutas megoldásai is idegesítenek, pl. ha 3 IDE-ben megegyezik egy bizonyos billentyűkombináció, akkor az tuti, hogy az Eclipse-ben defaultból valami tök más. De ez csak egy példa, mert ez még könnyen átállítható, de sok helyen az elrendezése is valahogy "olyan Eclipse-es".
)
A WebStormot (vagy PHPStormot) elég rövid ideig próbálgattam, jónak tűnt, emlékeim szerint tetszetős volt a felülete, de nem sikerült rájönnöm, hogy miért is érné meg ezért fizetnem, amikor a NetBeans számomra ugyanezeket tudja. Félreértés ne essék, nem akarok senkit lebeszélni a WebStormról (vagy PHPStormról), de szerintem nem biztos, hogy azonnal rohanni kell a pénztárhoz, ha van ingyenes alternatíva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Kolink Core 700W 80 Plus PC Tápegység / Csavarmatricás!
- AMD Ryzen R5 2400G
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest