Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Szerintem túlreagálod

Én úgy érzem, hogy ebben az esetben ez nem félrevezető, vagy nehezen olvasható. De amúgy természetesen az alapproblémával egyetértek. Sokszor ki is lett már tárgyalva itt a topikban. Egyébként már csak az api-val való "konzisztencia" miatt is ezeket használtam -> restifyMeg amúgy is készítek dokumentációt..
(persze..attól, hogy valaki hülyeséget ír, még nem kell nekem is úgy csinálni, de a req, res, err szerintem elég beszédes. Azért ez nem olyan mint az a, b, e stb..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest