Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Viszont ahogy lentebb görgettem megláttam ott is ugyanazt a jplayer kódot, mint amit pastebin-re töltöttem fel a PHP fájlból.
Akkor lehet azt kellene inkább szerkesztgetni?"
B@szki...
Hát ha ilyenek vannak, ne csodálkozz, hogy nem műxik a kód. 
Nyilván szedd ki az egyiket, és ja, csak azt módosítsd, az legalább külön fájlban van.
Gondolom már így is bele kellett tákolnod vmelyik fájlba, szóval nem ront a helyzeten.
Na, lényeg, hogy csak egy helyen legyen minden ilyen kód, csak egy helyen szerkeszd, és akkor tovább tudunk lépni. Ergo az egész korábbit, amiről dumáltunk, szedd ki, ahogy van. Hagyd meg azt a kódot eredeti formájában, ami van az ajax.js-ben. Ha ez megvan, teszteld le, aztán szólj, mi a pálya.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor lehet azt kellene inkább szerkesztgetni?"
Hát ha ilyenek vannak, ne csodálkozz, hogy nem műxik a kód.