Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Most, hogy megnéztem, szerintem egyértelműen nem fog menni.
    Nem tudom mondjuk, hogy HTML 5 lejátszót is lehet-e beilleszteni - ott valószínűleg meg lehetne hívni a megfelelő html-elem onclick eseményét. Viszont a flash alapú lejátszónál szinte esélytelen, hogy js-ből click eseményt generálj a lejátszó belső kontolljára (play gomb). Amit meg tudsz hívni, az a lejátszó publikus 'play' metódusa - de arról ugye tudja a lejátszó, hogy nem a gomb váltotta ki, hanem egy külső script hívta meg - így nem is számolja a lejátszást.

Áááá, sejtettem, így viszont ugrott a koncepcióm. :((

Valahogy sejtettem, mert eddig még sehol nem láttam olyat, ahol meg tudták volna ezt oldani. Az a különös számomra ebben az egészben, hogy beágyazott videóknál egy egyszerű kattintással való elindítást már megtekintésnek számol. Viszont még egy megoldást lehetségesnek tartanék, legalábbis ha van rá ilyen script utasítás... Szóval olyat nem tudok, hogy a képernyő egy adott koordináta pontjára szimuláljon/végezzen egérkattintást az oldalamon? Mert az lehet hogy működne - igaz hogy a különböző kijelző felbontásoknál ez is problémás lenne - vagy ilyen esetben is meg tudná azt különböztetni az API a valódi egér kattintástól?

Új hozzászólás Aktív témák