Hirdetés
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen processzort vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nekem aztán nem kell hozzá javascript, csak a téma akarja (két napja váltottam erre a témára egyébként).
Én a szerkesztőben feltöltök egy képet, megadom a linket (ha akarom egyáltalán, hogy valahová mutasson).Sima szöveges link puritán lenne, meg nagyjából 500 bejegyzésem van az oldalon, ahol képet "linkesítettem", szóval azok is jó lenne, ha működnének...

Bántanám én szívesen a Lightboxot, le is túrnám a francba, csak annyira bele van gabalyodva ebbe a témába, hogy több mindent is kezel. Annyira meg nem értek a dologhoz, hogy alapjaitól írjam újra a dolgot.

Vászonszerű megjelenítés alatt megmondom őszintén nem tudom, mit értesz, ha a dizájnra vonatkozik, akkor nem szoktam olyat nézni, hogy mi indokolt vagy sem, hanem ami nekem tetszik.
Plugin bevetésével szintén nincsen semmi bajom, csak hiába teszem fel, ha úgy meg más része nem működik az oldalnak ugye.
Szerintem a vége kuka lesz, mert én nem értek hozzá, mást meg hirtelen nem tudok, aki megoldaná a problémámat... Azért köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én a szerkesztőben feltöltök egy képet, megadom a linket (ha akarom egyáltalán, hogy valahová mutasson).