Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

válasz Sk8erPeter #3113 üzenetére

Nekem aztán nem kell hozzá javascript, csak a téma akarja (két napja váltottam erre a témára egyébként). :DDD Én a szerkesztőben feltöltök egy képet, megadom a linket (ha akarom egyáltalán, hogy valahová mutasson).

Sima szöveges link puritán lenne, meg nagyjából 500 bejegyzésem van az oldalon, ahol képet "linkesítettem", szóval azok is jó lenne, ha működnének... :)

Bántanám én szívesen a Lightboxot, le is túrnám a francba, csak annyira bele van gabalyodva ebbe a témába, hogy több mindent is kezel. Annyira meg nem értek a dologhoz, hogy alapjaitól írjam újra a dolgot. :(
    Vászonszerű megjelenítés alatt megmondom őszintén nem tudom, mit értesz, ha a dizájnra vonatkozik, akkor nem szoktam olyat nézni, hogy mi indokolt vagy sem, hanem ami nekem tetszik. :)

Plugin bevetésével szintén nincsen semmi bajom, csak hiába teszem fel, ha úgy meg más része nem működik az oldalnak ugye.

Szerintem a vége kuka lesz, mert én nem értek hozzá, mást meg hirtelen nem tudok, aki megoldaná a problémámat... Azért köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal. :R

Új hozzászólás Aktív témák