Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Skynet258 #3114 üzenetére

Na várj, szerintem félreértesz. :D Azzal nincs semmi baj, hogy képet linkelsz valahova. Igazából az most mindegy, hogy a link egy szöveg vagy kép, tehát hogy az <a></a> tagek közt mi van. Az oldalad meg jól néz ki, nincs vele baj, tehát nem azt elemeztem. :)
    A vászonszerű megjelenítés alatt azt értem, amit a Lightbox, Fancybox, Colorbox és társai csinálnak: felugrik egy "kisablak", és a háttérben lévő dolgok pedig elhomályosulnak, mintha eléjük kerülne egy átlátszó fekete vászon vagy függöny, vagy mintha valaki lekapcsolná a lámpát, és a figyelem középpontjába a felugró kép, iframe, szöveg vagy akármi kerülne (reflektorral megvilágítva a színpadon :D).
    Amikor itt rákattintasz bármelyik linkre, akkor ez történik.

De amikor linkelsz a Google Play oldalra, akkor ennek semmi köze nem kéne, hogy legyen egyáltalán a Lightboxhoz, Fancyboxhoz, Colorboxhoz vagy bármihez. Egy sima, egyszerű, mezei link kellene, hogy legyen, nem kéne, hogy az előbb említett JavaScript-pluginek valamelyike ráerőltesse a linkre magát. Erre kellene, hogy legyen valami beállítás.
    Amikor szerkeszted ezt a cikket, akkor hogyan szúrod be a képet, hogy néz ki a szerkesztőfelület? Gondolom valami WYSIWYG-alapú szerkesztő van ott. De a cikk bepötyögése után a képeket hogy pakoltad be? Arról tudsz mutatni mondjuk egy screenshotot?

Erre gondolok, hogy ilyen egy "mezei" link, csak simán mutat valahova, kattintásra odavisz:

http://jsbin.com/adoket/1
    Katt a jobb fölső sarokba, ott láthatod, mi a kódja, semmi Lightbox, Colorbox, Fancybox nincs a dologban.

Új hozzászólás Aktív témák