Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAID
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Itt nem nagyon van semmi feedback sajna.
Kódba szoktam nyúlkálni, de nem Javával kapcsolatban, csak egyszerű HTML meg CSS.Általában ha "játszom", akkor van backup, akár fileokról amiket módosítok, így vissza is tudom dobni rögtön. Az olvasóim megértőek, na meg ez csak egy hobbi oldal, elnézőek velem

De persze jogos amit mondasz.
A főoldal slide-jai a témához tartoznak, nem különálló pluginok.Az a baj egyébként, hogy ez a beépített Lightbox nagyon szét van terjedve a témában - feltettem ugye a Fancy-t, és máshol is problémás lett a megjelenítés.
Így most arra jutottunk (egy olvasóm ért a JS-hez valamelyest, vele próbálkozunk), hogy nem bántjuk a beépített Lightboxot-ot, inkább meg kéne javítani, hogy menjen a link képpel.Azért gáz ez nekem, mert sok olyan eset van, mikor linkkel látok el egy képet. Páldául minden játék és propgram bemutatóm ilyen; katt itt pl a lentebbi "get it on play" képre, és látod, mire gondolok. Alul írja a linket, tehát annyi kimegy a kódból, csak nem vált át az adott oldalra, amire mutat a link.

Megnézem majd a többi helyet is, amit írtál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kódba szoktam nyúlkálni, de nem Javával kapcsolatban, csak egyszerű HTML meg CSS.