- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A jQuery természetesen ezt csinálja, mert nekik nem ez a lényeg, hogy minden tag-hez külön fgv. stb."
Ja, hanem az a célja, hogy lehetőleg a legtöbb tagre működjön, és ne kelljen a böngészőtől megkapni arra vonatkozó komplett listát, hogy milyen tageket támogat.
Persze ha összegyűjtöd szorgalmas munkával a tagek többségét, aztán belerakod egy array-be, hát oké.
Nekem olyan nagyon nem csúf a jQuery-s szintaktika, amit mutattam.
A tiédnél annyi a különbség, hogy valóban jobban "szétválik", bár pár karakternyi különbség van, tehát szerintem lényegében irreleváns.Amúgy nyilván van haszna a pluginednek, félre ne értsd, most én nem akartam egy csöppet sem szembeállítani!
Jelen esetben csak azt vizsgálgattuk, hogy vajon van-e értelme minden tagről komplett lista alapján létrehozni egy hozzá tartozó "függvényt".
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jelen esetben csak azt vizsgálgattuk, hogy vajon van-e értelme minden tagről komplett lista alapján létrehozni egy hozzá tartozó "függvényt".