Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
wolandino #2399 üzenetére
Hmm, mondjuk sztem azért, mert előbb így írtam:
$(":input").on("click", function () {
// ...
});
viszont ide nem írtam selectort, az utóbbiba már igen:
jQuery("body").on("click", ":input", function () {
// ...
});Ja, amúgy jótanács, amivel időt spórolhatsz: ha van egy új kód, amit előbb tesztelni akarsz, úgy, hogy egyből lásd a hatását (egyáltalán jó-e, amit csináltál), anélkül, hogy fájlba kéne mentegetni, majd frissítgetni (olykor Ctrl+F5 nyomogatásával, hogy ne cache-ből kotorja elő), akkor pl. Chrome-ban nyomj egy F12-t vagy Ctrl+Shift+I-t, aztán kattints a konzol fülre, és ide egyből másold be az új kódodat, majd nyomj egy Entert, és itt általában egyből látható, működik-e a kód, vagy van valami szintaktikai vagy egyéb hiba. Ha itt írod meg a többsoros kódot (én is szoktam), akkor Shift+Enterrel tudsz sortörést belerakni, a normál Enter egyből elküldi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite Szép Állapot Gyári Doboz Gyári Kábel 2db Eredeti Spigen Tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest