Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy javascriptem, amivel a honlapon szereplő táblázatokat lehet szebbé varázsolni. (Erről van szó: [link]) Működik tökéletesen, már kicsit meg is lett moddingolva, hogy ne minden táblázatra legyen hatással, hanem csak a megadott class-ra. Viszont van egy gondom vele. Az oldalon szerepel egyéb szkript is, méghozzá a body onload részben kerül betöltésre. A táblázatos szkript fórumát átböngészve akadtam rá, hogy ebben az esetben vagy az egyik nem fog működni vagy a másik és ez így is van, tehát kiütik egymást, ha az egyik megy, akkor a másik nem. (Attól függ hova helyezem el a szkript betöltését:
<script type="text/javascript" src="tablecloth/tablecloth.js"></script>
. Ha a <head> részbe akkor az oldalon szereplő eredeti szkript megy, ha a <body> részbe akkor a táblázatos működik, de az eredeti nem
Nekem viszont mindkettőre szükségem lenne.
A fórumon ezt írták a problémára: "Use an addEvent function to add the onload event, the script will not work if someone put another onload attribute on body tag."
No igen, csak ehhez én már kevés vagyok. Aki tudna esetleg segíteni benne, hogy átszerkeszti nekem ezt a táblázatos szkriptet ilyen formában azt megköszönném.
Itt a forráskód: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- World of Warships
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest