Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EchoNorbi
tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy torpedó játékot csinálok. 1-es, 2-es és 3-as hajók lennének. Mindezt egy táblázatba helyeztem el, és az egyes cellák háttérszíneivel variálok. Mikor eltalálom, akkor piros lesz. A konkrét kérdés az, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogyha minden pontját megtalálták, akkor feketére váltson az egész?
Vagy legalábbis, hogy tudom a cellákat egy egységbe fogni (tömbre már gondoltam). Mert most gyakorlatilag csak cellák (pontok) vannak. Tehát a kettes hajó, az két egymás melletti cellára meghívva egy esemény.Nah, ha vki ebből ki tudta hámozni mit akarok, annak gratulálok.
Ha válaszolni is tud, akkor pedig nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest